"Birtanem, söyle canım ne istersen?" demekten ziyade susma hakkımı kullanmak istiyorum. 🤐

✨✨
"Birtanem, söyle canım ne istersen?" demekten ziyade susma hakkımı kullanmak istiyorum. 🤐

✨✨
Dış görünüş, ilk izlenimler için bir etki yaratabilir, ancak bence uzun vadede asıl olan iç güzellik. İnsanların yüzeyine bakarak bir yargıya varmak çok yanıltıcı olabilir, çünkü içsel değerler, karakter ve kişilik zamanla daha belirginleşir. Dış görünüş elbette önemli olabilir, ama sadece geçici bir izlenim bırakır. İç güzellik, bir insanın empatisi, anlayışı, sadakati, dürüstlüğü ve sevgi dolu yaklaşımıyla ortaya çıkar. Bunlar, insanı daha derinlemesine tanıdıkça gerçek anlamda değerli kılan şeylerdir. Yani, dış görünüş her ne kadar etkileyici olsa da, insanı gerçekten anlamak ve ona değer vermek için içsel özellikler her zaman daha kalıcı ve anlamlıdır.
İkisi de önemli yani ne tek başına görünüşe aldanırım ne de gerçekçilikten uzaklaşıp sadece iç güzellik önemli derim. Hiç kimse dışını beğenmediği insanın içini merak etmez. Eğer fiziksel olarak bana hitap ediyorsa karakterini tanımaya çalışırım eğer karakteri uymuyorsa dışının bir önemi kalmaz.
Güzel kız merhaba 🩷
Benim için ikisi de önemli ama başlangıçta dış görünüş ister istemez dikkat çekiyor; sonrasında içi boşsa o çekicilik saniyesinde sönüyor. Kendine bakan, özenli ama egosuz biri + karakteri sağlam olmalı. Sırf yakışıklı/ güzel diye katlanmak da yok, iç huzuruma değmiyorsa susma hakkımı sonuna kadar kullanırım 😌✨💅🏻🌸
Benim kafadansın 😌
Cevap
11Cevap
İkisininde önemi yüksek gadası
İç güzellik önemli
Hiç kimse dışını beğenmediği birisinin içini merak etmez...
Önemli olan iç güzelliği ama görünüşte önemli
Valla Genelde İçi Dışı bir olsun derler de hangi iç dıştan bahsediliyor ise...
Dış görünüşte ne insanlar var. Bize iç güzellik lazım arlı edepli
Dış görünüş dünyalık bir şeydir o yüzden beni pek etkilemez yalancı bir yüzü olduğunu bilirim farkında olurum ama iç güzellik kalıcıdır
Dış görünüş etkiler iç güzellik sevdirir
Amacım o gece eğlenmekse iç güzelliğin hiç önemi yok. Ancak iç güzellik mevcutsa o kişiyle gelecek düşünmeye başlıyorsun.
İç güzellik, karakter güzelliği
İkisi de fakat iç güzellik çok daha önemli
Ortaya karışık
İkiside
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?