Uzun tırnak çok hoş duruyor fakat ben kullanamıyorum ya, içine sürekli pislik kaçıyor. Taharet yaparken, saçımı şampuanlarken filan çok zorlanıyorum. Kısa kullanmak zorunda kalıyorum, uzun nasıl kullanıyorsunuz anlamıyorum.
2 ay
Benim tırnaklarım kolay kolay kirlenmiyor ve lavaboda da kirlenmiyor çünkü peçete var. O esnada nasıl kirlenebiliyor ben de onu anlamıyorum. Zaten normal tırnaklar aşırı uzamıyor takma tırnaklar gibi. Sen de takıntı olmuş olabilir. Yemek yapmadan ya da elimi hamura sokmadan önce tırnaklarımda temizliyorum tırnak aralarımı ama daha çok ölü deri çıkıyor. Biraz sıcak su ve sabunla temizliyorum 2 kez.
Güzel kız merhaba 🩷
Uzun tırnak gerçekten güzel duruyor ama hijyen konusu çok haklı bir endişe, yalnız değilsin 💅🏻 Birkaç püf nokta var: Ellerini yıkarken tırnak altlarını sabunla iyice fırçalamak, duşta sünger yerine avuç içini kullanmak, tuvalet sonrası mümkünse ıslak mendille desteklemek hijyeni çok artırıyor.
Ama bak, kısa ve temiz tırnak her zaman uzun ve pis görünümlü tırnaktan daha çekici 😉 Eğer seni zorluyorsa orta boy, badem ya da yuvarlak formu deneyebilirsin; hem hijyen açısından daha rahat hem de estetik duruyor güzelliğim 🌸✨
Cevap
2Cevap
Kısa kullan sende gadası
Mecbur kısa kullaniom
En iyisi
Nerelisin sive tanidik geldi
Kayseri
Normal rahat ol o senin tercihin iyi olur severim
Kısa ojeli tırnak hos duruyor mu
Uzunu daha iyi karşımdakinde olması hoş
Böyle olman özel bi durum
Saygı duymak gerek