Yanından geçince buram buram kokan parfümlerden almak istiyorum, çok pahalı olmadan öneriniz var mı?
3 ay
Yanından geçince buram buram kokan parfümlerden almak istiyorum, çok pahalı olmadan öneriniz var mı?
ecezzq sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
kalici dedigin orijinal olacak yoksa parfum markasiyla alakali degil sunu bi ogrenin artik..
Gidip mad den parfum alirsin cok fazla kalicilik bekleme ya da belki normalinden daha fazla sikman lazim sonucta muadilini satiyorlar, esansi %si bir olacak ve EDP (eau de parfume) olani tercih etmelisin orijinalinde - EDT (eau de toilette) de var onun kalicilik % koku esansi biraz daha dusuk. Oranlarini tam hatirlamiyom Şu an ama EDP 25% ise EDT 18-20% falan olabilir hani o sekilde dusun. Biraz daha yuksekleri var koku ozu orani fazla olani ama onlar parfumden cok biraz daha farkli oluyor kullanani da gormedim, baska amaclar icin onlar galiba.
Arastir iste kanka internete yaz farki nedir ona gore neyi aratman gerektigini anlarsin zaten
edp yazanlarin daha kalici oldugunu biliyorum, Şu an loris kullaniyorum kalici ama o istedigim performansi alamiyorum, bargello ve mad muadil olarak en ovulenler ama dedigin gibi cok kalici olmasini ve buram buram kokmasini bekleyemem, zarada 1500 civarinda parfumler gordum ama cok kadinsi mi yoksa cokmu agir pek bilgim olmadigi icin Şu an ne alacagimi bilmiyorum
İstediğin marka koku önemli değil nereden ne aldığın önemli. Eger loris bargellodan almaya devam edersin hemen hemen aynı olur, onlardan memnun değilsen ki öyle değil gibisin yoksa neden sorasın o zaman dediğim gibi orijinallere yonelecen kiyacaksin paraya kaç para Türkiye’de bilmiyom ama vardır bi üç beş bin bence
Ece’cim merhaba güzellik 🌸
Yanından geçince “bu kim böyle mis gibi kokuyor?” dedirten parfümler için yoğun, kalıcı kokulara bakmanı öneririm. Özellikle odunsu–vanilyalı, çiçeksi–oriental ya da meyveli–şekerli parfümler tende daha çok kalıyor 💐
Kalıcı olması için duştan sonra nemlendirici üstüne sık, bilek, boyun ve kulak arkalarını unutma. Uygun fiyat için de online indirimleri mutlaka takip et canım 💖✨
Bu aralar Mad Olymede kullanıyorum fiyatına göre performansı da süper. Yanından geçince fark ediliyor ama rahatsız etmiyor, sıcak ve dikkat çekici baya hoş koku🌸
Buram bıram kokmayı açıklar mısınız?
boyle yolda yururken yaninizdan biri gecer ve onun parfumunun kokusunu cok alirsiniz ve sadece yaninizdan gecmesi bile yeterlidir hani o parfum yogun ama baymayacak sekilde kokuyodur ya oyle
Bargello
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?