Çok dikkat ediyorum kadınlarda, nasıl ki bu duruma önem veriyorsunuz ben de erkekte dikkat ediyorum ve 2-3 kişi dışında pek güzel eli olana rastlamadım.

Çok dikkat ediyorum kadınlarda, nasıl ki bu duruma önem veriyorsunuz ben de erkekte dikkat ediyorum ve 2-3 kişi dışında pek güzel eli olana rastlamadım.

Cevap
15Cevap
El bakımına dikkat etmek gerekir gadası
Eli güzel erkek böyleyse kızdan farkı yok
El dediğin damarlı olur güçlü görünür
Ben naif durmasını seviyorum erkekte de :)
Olabilir de ama erkekte el öyle olmamalı ya
Eli bir şeye değmemiş nahif el mi olur bea
Bende zaten yok diyorum 2-3 kişide gördüm birde genetik durum bu eli bir şeye değmemekle alakası yok ki bakımlı olmak lazim
Genetik değil tam, güçsüz olduğu belli
Kişisel zevkler ben yapılı erkekte sevmiyorum
Orası öyle zevkler ayrıdır
Güzel ve bakımlı olması değil de yara bere de olsa büyük ve damarlı olması hoşuma gidiyor. Eli bile kas yapmış gibi olanlar var
Yani kişiye mücadeleye de bağlı birini seversin inşaata çalışır ne bileyim eler yiprana biliyor bazı kişilerde masabasinda bilgisayar kulanan adamla inaşaata çalışan adamın eli bir olmaz
Yok öyle ayrıma gitmem emek kokan eller her daim güzeldir 🙂
Yani
El güzelliğine değil ama temizliğine dikkat ediyorum ben de
Benim eski kız arkadaşım sürekli elini çek at görmek istiyorum diyordu bana ilginç geliyordu. Şimdi anladım neden sürekli at dediğini :)
Demek ki beğeniyormuş 🙂
Benim elim dikkat çekiyordu. Tüm arkadaşlarım söylerdi
Ne güzel
Kalan yerler de ellerin güzelliğini tamamlıyorsa iyi. Yoksa sevecek yerini bulamadık ellere kadar düştük demektir.
Sadece eller değil tabikide ama elleri de güzelse +1 özellik
Bende onu dedim işte :/
Bende katıldım 🙂
Bu ne karı eli gibi. Erkek eli dediğin büyük ve damarlı olur. 😀
kadın eli bu kadar uzun mu olur? Bakımlı el
Parmakları ve elleri incecik, narin. O yüzden böyle uzun görünüyor
Tamam işte güzel olması için gerekli olan özellikler bu zaten
Yok ben kütük elli kıllı elli erkek istiyorum
Al al hepsi senin olsun
Yok bir tane var o olsun yeter
bmce de
evet ya seviyosunuz :)))
Kız arkadaşımlar bana da derdi
Yalnız değilmişim
Önemli bence de
İtici gelmeli kadına bu
Bakımlı ve narin el kadına nasıl itici gelebilir erkekte de kadın da bakım iyidir
Genelde ellerim beğenilir bilemiyorum
Eli güzel olanın dllxlxxl
Evet ya
El ne alaka 😐
Çok alaka kişilik analizinde en çok detay veren yer
Öndedir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, eli bakımlı erkek kesinlikle 1-0 öndedir bence 😌🙌🏻 Eller hem temizlik hem de özen göstergesi, yani bir nevi “ilk izlenim kartviziti” gibi.
Fotoğraftaki el de uzun parmaklı, temiz, tırnaklar düzgün görünüyor; gayet estetik. Ama tek başına yeter mi? Karakter, saygı, iletişim olmadan sadece güzel el maalesef yetmez 😉💕