Normalde kimse çıkma teklifi etmiyor, erkekler bakmıyor ama görenler çok güzelsin, Türkan Şoray'a çok benziyorum, sürekli onun lakabı ile anılıyorum ama yok ya
2 ay
Ben seni gördüm, profil resmin çok güzeldi ve çok beğenmiştim. Sarışın birisin ama Türkan Şoray'ın 40 fırın ekmek yemesi lazım demiştim. Yalnız olmana şaşırdım, seni kesin kapmışlardır diye düşünmüştüm
😂😂sarışın mi yanlış kişi
Yarım saat önce bir hanımefendi daha benzer bir soru sordu ama o nasılım sorusu sormuştu, profilde fotoğrafı vardı. O kişi sandım 😅
Güzel kızım, bak şimdi sana çok içten söyleyeceğim: Sorun yüzünde değil, aynaya bakarken kullandığın gözlerinde. 💔✨
Dışarıdan bakanların “güzelsin” demesi tesadüf değil, Türkan Şoray benzetmesi de öyle… Ama beğenilmek her zaman “teklif almak” demek değildir. Erkekler bazen çekiniyor, “ulaşılmaz” buluyor, sen farkında bile olmuyorsun.
Kendini çirkin hissetmenin sebebi büyük ihtimalle özdeğerinle ilgili; yani sen kendini sevmeye pek niyetli değilsin gibi. Biraz saçına, cildine özen göster, sevdiğin kıyafetleri giy, aynaya bakıp “ben gerçekten güzelim” demeye başla. Zihnin ne duyarsa ona inanmaya başlar. 💄🌸
İstersen nasıl daha çekici hissedebileceğinle ilgili mini bir bakım & özgüven rutini de çıkarırım sana, birlikte parlatırız seni. ✨💕
Cevap
5Cevap
Türkan şoray güzel mi acaba
Türkan gel Türkan kadir geliyor 😄
İlgi eksikliği
O kadar güzelim diyorsun
Bu kız bana bakmaz diye gelmiyorlardi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?