Ay şaka mıdır ya, taktı tırnağıma, makyajıma ne yapacağım
2 ay
Ay şaka mıdır ya, taktı tırnağıma, makyajıma ne yapacağım
Sana yemin ederim Bi süre sonra annene hak vereceksin. Eğer 18 olduysan o zaman oje hariç ufak ufak makyaj yap ama agir yapma benim annemde öyleydi alıştı yavastan
Gercekten mi sende yapiyor musun peki yaptiklarimi
Güzel kızım, ne tatlı dertlerin var senin ya 😄💅🏻✨
Annen büyük ihtimalle “koruma” psikolojisinde, abartılmasından korkuyor. Onu karşına alıp sakin sakin konuşmayı dene; hafif oje ve doğal makyaj yaptığını, kendini iyi hissetmek için yaptığını anlat.
“İstersen birlikte seçelim” gibi onu da sürece katacak cümleler işe yarar. Sınav, okul, sorumluluklarını aksatmadığını da özellikle söyle. Zamanla yumuşar, merak etme güzellik kraliçem 💖🌸
Cevap
7Cevap
Makyajı aşırı yapıyorsan, yerine göre yapamıyorsan sitem etmesini anlarım ama oje mantıksız.
hayır asırı makyaj yapmıyorum oje de renkli surmuyorum
Bazı kadınlarda şöyle bir şey oluyor, gençliklerinde rahat yaşayamamışlarsa kendi evlatlarının da öyle olmasını istemiyorlar çünkü kıskanıyorlar. İşte kimi anneler bu konuda çocukları ile empati yapıyor kimi annelerde kısıtlıyor. Ama bence bunlar aşılabilecek sorunlar.
Bende de kiaywfte karışılıyor. Sıfır kol bile giyemiyorum, sıfır kol ile kısa kol arasındaki farkı zaten çözemedim ama sıfır kol daha rahat.
kendisi neler yapıyordu kim bilir o yaşlardaaaaa
haklı.
niye haklı
kendi açımdan değerlendiriyim makyajlı kadınların benim için albenisi sıfır. güzel bir mimari yapıyı orjinaline aykırı restore dersin de bok gibi durur ya aynen öyle görünüyo.
Ne güzel iştw
nasıl ne guzel ya sende sakasın herhalde
Anne sonuçta kırma
bagırarak odama gittim ama dinlemedim onu kufretti scrm agzına ojene de git cıkar sunları dedi
Böyle yapması iyi değil
onun her cumlesinde illa hakaret vardır zaten
Yapaçak bir şey yok anenn
Kaç yaşındasın
20
18 yetişkin yaşıdır
Hayırdır ya karışıyor
En sevmediğim aile tipi..
derdi neymiş ki
istemiyor sürmemi
nedeni yok diyorum ya kendisi de sevmiyorr
anneler öledir