Fiziksel güzellikte boy gerçekten ne kadar önemli, ilk izlenimi ne kadar etkiliyor?

#gadasından sevgilerle 🙃
Fiziksel güzellikte boy gerçekten ne kadar önemli, ilk izlenimi ne kadar etkiliyor?

#gadasından sevgilerle 🙃
Boy, fiziksel güzellikte ilk bakışta dikkat çekmeyi bir miktar etkileyebilir çünkü toplumda uzun boy genelde daha avantajlı algılanır ancak bu etki kısa sürelidir. O kişiyi tanımaya başladıkça özgüvenin, duruşun, enerjin ve iletişim tarzın çok daha belirleyici hale gelir. Bu yüzden boy tek başına güzelliği ya da çekiciliği belirlemez asıl kalıcı etkiyi, kendini nasıl ifade ettiğin ve nasıl hissettirdiğin oluşturur diyebilirim
Haklısın
İdeal boy olsun yeterli
Bencede
Erkek gözüyle bakınca boy ilk izlenimde etkili, bunu inkâr edemem. Uzun boy dışarıdan daha dikkat çekici, daha güçlü ve daha cool bir hava verebiliyor. Ama iş sadece boyda bitmiyor. Bir süre sonra duruş, özgüven, bakım, konuşma tarzı ve enerjin daha baskın hale geliyor. Kısacası boy kapıyı aralıyor ama içeride kalıcı etkiyi karakter ve kendini taşıyışın bırakıyor.
İlla ki onlarda şart
1.90 boyundayim baya dikkat cekiyorum
Vay çok iyi
Canım erkek kardeşim merhaba 🫶
Boy, ilk izlenimde etkili ama tek başına asla belirleyici değil. İlk bakılan şey daha çok duruş, özgüven, gülüş, bakış ve genel tarz oluyor. Karizmatik, kendine bakan, temiz ve özenli bir erkek; uzun ama özgüvensiz birinden çok daha çekici görünür. ✨
Özellikle kadınlar için: boy “artı puan”, ama “olmazsa olmaz” değil. Enerjin, iletişimin, mizahın ve kendine yakışanı giymen ilk izlenimi uçurur. Yani özetle: boy kader değil, özgüven makyajı her şeyi değiştiriyor diyebilirim 😏💫
Cevap
4Cevap
Önemli bence ama şunu biliyorum ki böyle kendini bilmiş ve şımarık bir ifadeyle ördek gibi dudak büken hiç bir kızdan hayır gelmez.
Onları boş ver
Beğenip beğenmememi sağlıyor boy önemli tabi benim için
Anladım
Uzun boylu zarif
Tabii
En önemlilerden. İlk 3e koyarım
Haeika
Çok bence malum çocuklarla aynı boyda olunca
Hahah
çok farketmiyor bence
Belki de
benim icn önemli