Kızlar sorum size. Lazere gidip boşuna zamanda para harcamak istemiyorum. Alıp memnun kalan var mı
2 ay
Cevap
2Cevap
önce lazere git sonra ipl al ne alaka deme ipl kılları bitirmez cunku alexandrita tipi lazer cihazları daha zayiflatir vakit kaybı olarak görme sonra ayda yılda bir ipl yaparsın hiç gitmezsen her hafta yapmak zorunda kalırsın
2 sene kadar gittim hiç faydasını görmedim sadece azalma oldu
rengiyle alakalıdır o zaman sarı ya da acik renkliyse lazer kıl kökünü görmemistir incelme olduysa braun al kıl tipi seçebilirsin
Kol altı ve genital için gittim pişman oldum. Şimdi kol ve bcak için almayı dusunuyorum
neden
Bitmedi başka yere gidiyorum ama bitecek gibi değil. Kol ve bacak içinde yıllarca gütmek istemiyorum
Kılların koyu renkli ve kalınsa al
İnce tuy için kol bacak işe yarar mı
Ne mark kullandın
Teşekkürler listeme aldım😘
Almama listesine eledim yani
Kol ve back ince hatta bacak yok bile tek tuk anneminki gibi ama kollarımda bayagı var ince
Başka markalara bakacağım. Saol kuzum 😘
Ben bile kulkandim iyidir
Memnun kaldın yani
Marka önerisi var mı
Ne zaman kullandın ve ne kadar süre kullanımda faydasını gördün
@sormanehaldeyjm
Hyr kullanmiorum
Braun un kullanıyorum memnunun baya
İnce kıllar için olur mu
Çok inceyse bel bölgesindeki gibi ilk başta kalınlaştırıyor düzenli yaparsan işe yarıyor
Kol ve bacak düşündüm
Ben kullanıyorum bacak ve kol için baya işe yaradı hem çıkmasını geciktiriyor hem de seyrekleştiriyor şu an 3 haftada bir yapmam yeterli oluyor
Braun hangi modeli favorilerime ekliycem
Pro 3 beyaz ve gri renkte olan
Tamam buldum favladım 😘
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım kızım 💖 IPL ev tipi cihazlar bazı bölgelerde kılları seyreltiyor, çıkışı yavaşlatıyor ama profesyonel lazer kadar kalıcı olmuyor genelde. Ten rengine, kıl rengine ve düzenli kullanmana çok bağlı. İnce tüylerde pek etkili değil.
Hijyen, kullanım talimatı ve göz korumasına dikkat edersen iş görür; ama “tamamen bitsin” beklentin olmasın güzelim ✨