Kıllar için lazere başladım. Daha 2 seans gittim. Lazerci tüyler birazcık uzasın öyle gel dedi. Kararma için beyazlatıcı krem kullanıyorum başka ne yapabilirim? Bir de tavuk derisi görünümü var. Nasıl geçer sizin uyguladığınız yöntem var mı?
Koltuk altı kararması ve tavuk derisi görünümü için ne yapmalıyım, lazer sonrası nasıl düzelir?
Bence bu kararmalarin tek sebebi vücudun aşırı hassas yumuşak deri olan bölgelerine tras temizlik esnasında yanlış araç gereç veya hassasligina sinirlere dokuya çabuk tepki verecek işlemler yapıldığında kararmanin bunlara bağlı olması.
Artık bu şekilde hassaslığı. cabuk tepki veriyor ve sebeb o yöntem veya aletlerle. yapmaksa, bunu daha hafif şekilde yapmak mantıklı diye düşünüyorum
Kararma sorunun yok hangi kremi kullandın? Tavuk derisi için ya lastik asitli ya da aha bhalı krem kullan
0
1 Yorumla
Soran
3 ay
Eskiden baya karaydı. Kremden sonra geçse bile psikolojik olarak kararma var gibi geliyo hep. Kremi organic_cosmetic_ diye instagram sayfasından aldım. Azerbaycanda satış yapıyor