Erkekler beni tercih eder mi?

Yüzüm ve fiziğim ortalama bir güzellikte, hafif esmer sayılabilirim, yüz hatlarım küçük, gözlük kullanıyorum ve boyum 1.65 ama yapay zekaya sorduğumda 1.67-1.68'e kadar uzarsın dedi. Erkeklerin minyon sevdası sinir ediyor. Ayağım 36 numara ama boyum çok ani uzadı 1.60'tım. Doktorlar da beklemiyordu yaşımdan büyük olduğundan. Her yerde 1.70 kız mı olur kız dediğin minyon olur falan diyorlar, 1.90 erkekler bile minyon kız tercih ediyor. Uzamadan önce erkekler bana yürüyordu ama şimdi yaşıtım çoğu kızdan uzunum. Maskülen hissetmiyorum boydan kaynaklı öyle mi duruyorum bilmiyorum. Boyum kısayken de asla boy kompleksim yoktu, benden kısa durmasın yeter diyordum şimdi de yok ama uzun kızları kimse tercih etmiyor zaten. Ya da tercih edenler hep yaşlı ya da kendilerinden uzun domine edecek kız isteyen tipler gibi. Ne yapacağımı şaşırdım. Ani glowdown çok ağır geldi. 1.65.5 gibi bir şeyim şimdilik. Erkeklerle aynı boyda duruyorum.
Güncellemeler
2 ay
At bilelim falan diyosunuz ama kastım genel olarak boydu. Diğer özellikler bakımından pek de dezavantajlı olmadığımı belirttim. İleride 1.70 olabilirim ve "At gibi kız" Muamelesi görmek istemiyorum. Cüce fetişi olanların malzemesi olmak da istemiyorum 1.60 iyiydi. Feminen ve çocuksu bi yapım var ama 1.70 kızlar genelde kızsal muamele görmüyo. Kadın gözüyle bakılıyo daha çok.
Erkekler beni tercih eder mi?