Güzelim sarı saçlarım döküldü. Ektirmek, delik deşik etmek istemiyorum hem pahalı. Peki ya protez saç nasıl olur?
Ektir tabi
Protez saç tak. Sakın ektirme
Kazıt gitsin kel ol ya
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güzelim sarı saçlarım döküldü. Ektirmek, delik deşik etmek istemiyorum hem pahalı. Peki ya protez saç nasıl olur?
Kellik tarih oluyor yeni bir ilaç geliştirmişler şuanda test aşamasındaymış dökülen saçları 100de500 çıkarıyormuş. Ama sen yinede kel ol namın yürüsün 👊
Hani la haber link at
Twitter’da okudum bulup atıyorum
Japon araştırmacılar, fare hücrelerini kullanarak doğal büyüme döngüsüne sahip ve nakledildiğinde yeniden saç çıkarabilen tam işlevsel saç kökleri geliştirdi.
Araştıraym yarın. İnşallah testosteron hormonlarını öldürmez
Sanmam öyle birsey olsa ösyrojen hormonunu artıran ilaç diyerek paylaşırlardı ki kimse kullanmak istemez
O kadar spora beslenmeye başladım. 2026 yılı değişim yılı. Haliyle 10 senedir yolunmuş tavuk gibi gezdiğim saçları geri getirme vaktidir. Seni Diyarbakıra atayan benim ise saçımı döken bu hayat kimlere napma
Olsun kral herseye rağmen mutlu olmayı bilmek en güzeli. Saç yoksa jony sinssi gibi, Diyarbakırdaysan karpuz gibi yaşayacaksın
😂😂😂
kellerin meşhur savunma sloganları var ya. ama keller de çok çekici diye. kel kalırsan avuntun hazır. aynaya bakıp bakıp. ama çekiciyim ha... bence bir kazıt biraz etkili olabiler
O kadar spora beslenmeye başladım. 2026 yılı değişim yılı. Haliyle 10 senedir yolunmuş tavuk gibi gezdiğim saçları geri getirme vaktidir
Canım erkek misin diye tahmin ediyorum, o yüzden gönül rahatlığıyla söyleyeyim; ben bu ankette “Protez saç tak. Sakın ektirme” diyorum. 💇♂️✨
Saç ekimi hem pahalı hem zahmetli, deli gibi bakım istiyor. Protez saçta ise sonuç hemen, canın isterse model ve renk bile değiştirebiliyorsun. Doğru uygulanırsa gayet doğal duruyor, özgüvenini de yerine getirir. 💛
Cevap
1Cevap
resim koysana
Kel ol namın yürüsün
Güldürdün gece gece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?