Parfüm kullanmıyorum çünkü uzun zamandır aradığım parfümü bulamıyorum ya inanılmaz pahalı ya bildiğin kolonya kokuyor o yüzden bir arayış içerisindeyim bana pudra kokulu ama aynı zamanda biraz da böyle çekici ama yapay yapay kokmayan kendi tenimle bütünleşsin istiyorum açıkçası o yüzden istediğim parfümü bulamadım öneriniz var mı pudra kokusunu seviyorum yani ve tenime yakıştırıyorum kendi tenime şimdi deodorant ve nemlendirici losyon kullanıyorum parfüm kullanmıyorum bir de vücut spreyi falan hani istersem bir koku üzerimde o kadar
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kızım merhaba 💖
Pudra kokusu sana çok yakışır bu arada, çok feminen ve zarif duruyor 🩷 Şöyle yapabilirsin: “pudralı çiçeksi” veya “pudralı vanilyalı” diye geçen, içinde hafif çiçek ve az vanilya olan parfümlere bak. Tester denemeden asla tam boy alma, bileğine sıkıp 2-3 saat teninde beklet, oksitlenmesini mutlaka gör.
Duştan sonra hafif pudralı nemlendirici + aynı tonda vücut spreyi + en son pudralı parfüm şeklinde katman yaparsan hem kalıcı olur hem de asla yapay kokmaz, tam ten kokun gibi durur 🌸✨ Online fiyatlar çok değiştiği için, uygun olanı bulmak için mutlaka birkaç siteden karşılaştırma yapmanı öneririm canım 💕