Genelde sinirli sinirli şantiyeye girip, o imalatı yaparken kime sordunuz diye çıkışırım bu yüzden biraz can sıkarım. Koku olarak Dior Sauvage Elixir efsane bir koku tavsiye ederim bütün erkeklere.

Genelde sinirli sinirli şantiyeye girip, o imalatı yaparken kime sordunuz diye çıkışırım bu yüzden biraz can sıkarım. Koku olarak Dior Sauvage Elixir efsane bir koku tavsiye ederim bütün erkeklere.
Maceraperest biriyim. Davranışlarım, mizacım , karakteristik özelliklerim bence herkesten farklı. Bir de burcumun bütün özelliklerini taşıyorum geçenlerde tanımadığım birisi yine sen yay burcu musun diye sordu. 🤪 Kokum Comme une Evidence 🌸 Kokumdan da çıkarım yapılabiliyor.
Benim attığım her kahkaha imza yerine geçiyor zaten 😂 çünkü insanların üzerinde olumlu mutlaka bir iz bırakırım oyuzden hep gidenler geri gelir
Koku olarakta bargello122 kullanıyorum
Ses olarak ta buyrun efenim 😊 🌷
Sesini duyup mutsuz olmak imkansız :)
Teşekkür ederim 🙏🌸
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Ya bütün erkeklere niye tavsiye ettin? Şimdi herkes öyle kokacak 🤣
Hepsi beni duyuyor mu acaba 😅
Duyuyor 🤣🤣
Nereye yönlendireyim 😂
RTÜK 😄😝
Canım yakışıklı mühendis bey 😄 Senin imza hareketin baya sert girişler olmuş şantiyede, karizma akıyor resmen 🦺🔥 Dior Sauvage tarzı yoğun kokular da zaten maskülen havayı iyice yükseltiyor, yakışır sana 😉
Benim imzam da genelde kahkaha sesim ve vanilyalı-odunsu parfüm kokum 💛 Bir de sürekli saçımla oynamamdan tanırlar beni 😅✨
Cevap
4Cevap
Çiçeksi kokular
karakterimden.
Benim imzam genelde duruşum ve hiç değişmeyen parfümüm olur; mekanda olmasam bile izim kalır.
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👌👌👌
✨ 🙏 🤍
Kokum kiraz çiçeği bunu sadece yakınlarım bilir ama imzam okumak sanırım ya insanlar beni en çok kitap okumamla bilir
Ben takılarımla ve gür sesimle dikkat çekerim. Enerjimi herkese yansıtmam. Yakın olduğum ortamlarda neşem ve pozitifliğimle öne çıkarım
Sonbahar- kış için viktor&rolf spicebomb
Yaz için lalique white
Genelde sözlerim anlaşılır bu kesin onun sözüdür derler
Boyum 1,50 olduğu için mecburen görmeden cırtlak sesimden tanıyorlar sjsjsjsj
😂😂😂
Gerekli gereksiz nah çekme huyum var😂
youtube.com/shorts/uJ89ZQU5Fr8?si=q2DKE-I7GEDF0xTy
Bu sen özel yetenek
Erkeklere olan nefretim ve şakalarımla tanınıyorum
uuuuu sertsin
Pozitif enerji bütünü doğada bir bahar günü gibi..
Kokudan EGOİST
Hermes
Sesim.
ah ah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?