ayak fobim var diyenler bana şov gibi geliyo ya da ayakları çok çirkin
2 ay
Cevap
17Cevap
Yok iğrenç hem niye bunun fantezi yapsrsın ki dümdüz ayak yürümek için cinsel bişey bile değil
bence oyle dusunme
Bende ayak fetişiyim Bencede ya bırakın ne guzel işte ilgileniyoruz
Gayet normal acaba buna sapıklık diyen kadınlar sadece neresinden hoşlanılacağını yazabilirler mi merak ettim mesela bşr kadınım olsa sadece neresinden hoşlanayım merak ettim cevapları
he ya bu ayak fetşine karşı olan karıların ayağı at toynağı gibi olduğu için öyle konuşuyorlar
Bende anlamıyorum insanların zevklerini kötülemek kimsenin haddi değil bende erkek ayağını seviyorum ve ayakları çok birisi ile tanıştım burada
Ayak fetişim yok ve gerçekten midemi bulandırıyor ama ama çorap ve külotlu çoraplıysa sorun yok.
Ayak yalamam ya iğrenç buluyorum böyle şeyleri mis gibi a.. m yalamak varken gerek yok
Her insanın kendi özel zevki var saygı duymak lazım
TYT yi hallet önce sonra ayakları yücelt blmm
ahahaha
Kesinlikle çirkin oldukları için böyle diyorlar
Bende neden kötülendiğini anlamıyorum benim de var mesela erkek ayakları çok çekici geliyor
İlgilenirsen profilimde ayaklarım var
Başka konu bulamadın mı? Aklın bu kadar mı?
Zevki bilmiyorlar ;)
Sapıkça hatta sitede birisi var s. lk
@ERKAN0106 ay evet normal bir konuşma arkasından gelen saçma istek muhabbet.
@ERKAN0106 ıyyyyyy ayneen
zevksizler
Zevkiniz ayak yalamaksa hesabını vereyim zevk al iiiy
ayak değilde başka fetiş var
Bende bilmiyorum cevabını
Sen tyt çalış
kotu igrenc bisey
Bende fetişim ama ayak değil ve iyi para veriyorum
Sapıkca
Bence haklı
at bana
@polatalttanveren ayak mı
@Pipetpipet evet
Ben sana göstereyim
@Pipetpipet göster kanka
Yazamıuorum ki
@Pipetpipet olsun
Sen yaz bana
@Pipetpipet azılmıyor
Takip et beni
Sen sor diye
Mide bulandırıcı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kız, çok normal kafanın karışması 💅🏼
Fetişler genel olarak toplumda pek konuşulmadığı için “ayıp, sapkın” gibi damgalanıyor, ayak fetisi de onlardan biri sadece. Yani özel olarak ayağa takık değiller, fetiş kelimesi çoğu kişiyi geriyor.
“Ayak fobim var” diyenlerin bir kısmı gerçekten hijyen, koku, mantar vb. şeylerden tiksiniyor, bir kısmı da moda olmuş gibi abartıp söylüyor olabilir. Ama sonuçta kimsenin rızası dışında rahatsızlık vermedikçe, kim neyi seviyorsa sevsin, bize karışmak düşmez tatlım 💖✨