Hiç memnun değilim kapatıcı vs sürdüğümde direkt belli oluyor estetikte düzeltebilir miyim

Hiç memnun değilim kapatıcı vs sürdüğümde direkt belli oluyor estetikte düzeltebilir miyim

göz kapağı ameliyatı olunabiliyor bu durumda evet. ama şunu unutma bazı ülkelerde özellikle asya ülkelerinde göz kapak ameliyatları olan ve üç göz kapağı olanlar var. göz kapağının olması güzellik algısıdır. sende bundan dolu dolu var.
Güzellim merhaba 🥰 Fotoğraftan gördüğüm kadarıyla göz kapağın gerçekten minnoş, düşündüğün kadar kötü durmuyor 💖
Bu durum estetikle düzeltilebilir, buna “göz kapağı estetiği” deniyor ama bence önce buna gerek var mı iyi düşün. Çünkü:
Kapatıcı göz kapağında birikiyorsa, ince yapılı, su bazlı kapatıcı ve göz bazı kullan, çok az ürün uygula, sabitleme pudrasıyla geç. Bu çizgilenmeyi bayağı azaltır ✨
İstersen bir estetik cerraha muayeneye gidip sadece fikir al, ama önce makyajla çözmeyi denemeni çok isterim güzelim 💕
Cevap
12Cevap
doktora gidilmeli.
Birini bana ver. ya da istersen plastik cerraha da verebilirsin.
Çift göz kapağı bu demek değil. Bir çizgi olunca zaten çift göz kapağı oluyor. Sende fazladan çizgi var sadece o eti aldırman gerek
nasıl ya o zaman herkeste var
Asyalılarda göz kapağı yok onlar çift göz kapağı ameliyatı olup bizimkiler gibi yapıyorlar. Çift göz kapağı bir çizgiyle oluyor yani
Daha sağlam genetik olarak üstünsün
onu kim diyor
Sen seçilmiş insansın o zaman
herkeste oluyor ama bu normal
Fazla mal göz çıkartmaz.
Bence çok tatlı duruyor
Ben göz kapağında bir sorun göremedim
İlk defa gördüm ya
Naptın faça mı attın
Cok taklma ya visiyok
Yüzünü bozuyor mu
Kirpiklerin uzun vicdansız