Kızlar koltuk altı için beyazlatıcı krem, losyon vs önerilerine ihtiyacım var. Kullanıp memnun kaldığınız ürünler varsa bilgilendirirseniz sevinirim
3 ay
eğer asit kullanmak istemiyorum diyorsan pirinç tonik kullan eğer beyaz tenliyim hafif kararmam var diyosan glikolik asit esmerim çok daha fazla açılmasını istiyorum diyosan kojik asit kullanmalısın
Beyaz tenliyim hafif bir kararma var onun için kullanmak istiyorum
pirinç tonik ve glikolik asit daha iyi olur senin için eğer asit kullanmak istemezsen pirinç tonik uygula
Teşekkür ederim ☺️🌸
rica ederim
@hwpdnwodle knka eczacımısın 😂😂😂😂
eczacı degilim ama cilt bakımı bilgisine sahibim az çok
özelden yaz simdi gördüm mesajını
Güzel kızım merhaba 🥰
Koltuk altı kararmasında en etkili olan şey, içeriğe odaklanmak. Cilt tonu eşitleyici ve “leke karşıtı” yazan vücut losyonları, içinde glikolik asit, laktik asit, niasinamid veya C vitamini olan kremler bu bölge için çok güzel çalışıyor 💫
Duştan sonra tamamen kurutup, tahriş yokken ince tabaka halinde uygula; tıraştan hemen sonra sürme. Haftada 2–3 kez nazik peeling yaparsan etkisi artar. Düzenli kullanım şart bebeğim, en az 4–6 hafta sabret ✨🧴💖
Cevap
3Cevap
Bioderma Pigmentbio Sensitive Areas
Fazlada çeşit kullanma tahriş ediyor
Instagramdan beyza soban öneriyordu bi krem bak istersen
Glikolik asit
İgrendim şu an
tüh ya napıcaz kurt kıllı nuri iğrenmiş
@hwpdnwödle lan seni tanıyorum ben
@hwpdnwödle buralarda ne işin var
aynen tanıyosundur
Dişlerini fırçala arada bir yüzünü yıka o leş kokun için koltuk altı kıllarını al deodorant sık olur mu?
Sjsjsjjsjs.
Kız dediğin kılsız olur yalamalik
@hwpdnwödle yav seni patlattım ya
gizliden çıkmadan sallıyon gwpsbwmsjwld daha nereliyim onu bilmiyosundur bi de gelmis iftira atıyo git tedavi ol
@hwpdnwödle inledigin anları unutuyorsun ama
ya hadi kardesim senaryoyu azalt
@hwpdnwödle sevisince senaryo değildi ama şimdi mi senaryo oldu yakışmıyor sana güzelim.
İkinci parta ne dersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?