Güzellik uzmanıyım özel bölge lazere gelen tüm müşteriler ya evli ya nişanlı hepsi. Neden böyle cart cart sürekli ağdayla almak yormuyor mu kimisi hiç almıyor bile😂
2 ay
Keşke seni ilgilendirmeyen konulara yorum yapmasan sen de. Öncesinde gitmiş ve sonuç alamamış olabilir, cilt sorunu yaşamış olabilir ki bende de olduğundan henüz gidemiyorum lazere, korkmuş olabilir bazı kişilerin deneyimleri yüzünden. Dibimizdeki yerin bir şubesinde bir kadının kaşını lazerle yaktılar mesela ve kadının ömür boyunca kaşı çıkamayacak ve o yarası gözüne kadar iniyor. Düzgün lazer yapan bir yer bulmak zorken bir de arkadan dedikodunu yapan çalışanların olması daha da berbat bir durum zaten.
Güzel kalpli uzmanım merhaba 💖
Sen böyle yazınca direkt seans muhabbeti açmışız gibi hissettim 😄
Bence sebebi şu: Birçok kadın hâlâ özel bölge bakımını “evlilik sonrası daha önemli” görüyor, bazıları da utanıyor ya da partneri olunca ihtiyaç hissediyor. Lazer hâlâ herkes için çok normalleşmedi.
Bir de toplumsal baskı, yanlış bilgiler, “acaba zararlı mı?” korkusu, bütçe derken erteliyorlar. Keşke kızlar kendileri için yapsa, birine hazırlık gibi değil de özgüven ve rahatlık için yaptırsa 💫✨
Cevap
10Cevap
İyy kill. Ben erkek olarak alıyorum 3 günde bir. O da en salastayken. Kız alsin bı zahmet
Erkeklerin deodorant kullanmaması kadar sıkıcı bi durum bu :))
Erkeklerinde lazer yaptirması gerek bence o bölgelere kadın için nasıl pisse erkek içinde ayni
Yok ben yaptırmıyorum lazer
Haftada bir kez alıyorum yeterli oluyo bugüne kadar da rahatsız olan kimseyi görmedim
Ben kıllı severim arada bırakmasını isterim o yüzden lazere göndermem
Erkeklerde yapılıyormu lazer tükendim artık lazer istiyorum
Evet
Yalnız anadan üryan değil lazere gidecekseniz kılı kökünden çekecek şekilde değilde jiletle alınız lutfen
Erkeğin şeyinimi paylasacaklar iyimisiniz çoğu güzellik salonu yapıyor ama kadınlar yapıyor erkeğide
Niye sapiğa çiksin gayet normal bir durum
Hayır erkekler yapmaz lazer işini. Erkekler lazeri çok tercih etmediği için gerek duymuyorlar
Bız eekekler olarak yaptırıyoruz tepeden asagıya kadar
Erkeklere de yapılıyor mu koltuk altı ve aşağı taraf için
Evet
@flawsome25 kadınlar mı yapıyor erkekler mi
O kadarını bilemem
@flawsome25 soruyu soran kişi kadınlar yapıyor demiş. Bence kadın yapıyorsa erkek o esnada boşalır. Böyle bişey şahit olmuş mu acaba. Çünkü öyle videolar izlemiştim dayanamıyor erkekler. Özellikle o işlemi yaparken penisten tutuyorsa boşalmamak zor olur
Gereksiz. Kıllı kilsiz hijyen olsun
Eşim lazere gitmiş biz olmadan önce kurtulmuş 😅
Bşr dr olarak ne kadar haklısın diyorum
Nasıl almıyorrrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?