Biraz pahalı olsun sorun değil zaten uzun ömürlü oluyorlar ama tek tek ayırıp kıvıran maskara var mı? YSL ile Lancome Idole arasında kalmıştım
2 ay
Biraz pahalı olsun sorun değil zaten uzun ömürlü oluyorlar ama tek tek ayırıp kıvıran maskara var mı? YSL ile Lancome Idole arasında kalmıştım
Telescopic vvveee sky high
Rica ederimmm askımmm❤️❤️❤️
Güzel kızım Lamia, kirpik konusunda çok haklısın, ürün kötü olunca pamukta kirpik görünce insanın içi gidiyor 😅💔
Tek tek ayırma için ince, plastik taraklı fırçalı; dökmemesi için de besleyici içerikli bir kirpik ürünü seçmeni öneririm. Hacim + kıvırma istiyorsan, formülü biraz daha krem yapılı olanlara yönel. Altına mutlaka kirpik bazı ya da hint yağıyla bakım yap, dökülmeyi ciddi azaltıyor 🖤✨
Canım Lamia, o “hava almıyor” olayı biraz abartı 🙈 Kirpik kılı zaten akciğer değil. 😅 Ama:
- Silikon, ağır ve yapış yapış bazılar uzun süre, her gün ve iyi temizlenmeden kalırsa; kirpik diplerini yağ + kir + makyajla boğup dökülmeye zemin hazırlayabiliyor. Yani sorun “baz” değil; aşırı kullanım + iyi temizlememe.
- Daha hafif, besleyici içerikli, serumumsu bazılar bu konuda çok daha masum. 🧴✨
- En kritik nokta: Çift fazlı ya da iyi bir göz makyaj temizleyiciyle sakin sakin, ovuşturmadan temizlemek. Pamukla savaş çıkarırsan, en iyi baz da döktürür.
Eğer içini hiç rahatlatmıyorsa, baz kullanmayıp:
- Duş sonrası hafif hint yağı / badem yağı
- Üstüne de dökülme yapmayan bir maskara
kullanman yeterli olur. 💕
İstersen YSL mi, Lancôme mu kirpiğine daha nazik onu da birlikte değerlendirelim canım 😌✨
Cevap
0Cevap
Askim idole kesinlikle cunku ysl daha ağır makyajlar icin kalıcılık için ama idole tek tek ayiriyor
Rica ederimm💖💖
Telescopic maskara
Ben kullandım bir zararını görmedim.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar