Kendi parfümlerimi yapıyorum. Çok sevilen kadın parfümlerini tespit etmem gerekiyor
3 ay
Kendi parfümlerimi yapıyorum. Çok sevilen kadın parfümlerini tespit etmem gerekiyor
Cevap
0Cevap
ikisinide denemedim bilemiyorum
İkisi de güzel kokular. Biri çok güzel gül yorumu, diğeri vanilyanın müthiş yorumu. Farklı koku profilleri. Biri kış ve sonbahar, diğeri yaz ilkbahar parfümü
Çiçeksi kokularıda sevmem vanilya kokusunuda. demekki bu yüzden hiç denememişim
Sevdiğin koku tipi ne
Meyvemsi, ya da yumuşak pudralı kokular
Bvlgari tygar dene mutlaka. Ben kendim kullanıyorum ama unısex koku. Hasta olursun parfüme
Baktım. Çok fazla pahalı
Muadil kullanacaksın zaten orijinal değil
en pahalı parfümüm Diptyque Philosykos 180€du. Onuda amcam beğendiğimi biliyor diye doğum günümde allyor hep😂
Parfüm bir bağımlılık ve çoğu pahalı. Adana'da olsan yapardık alırdın benden
ohooo muadilini buluncaya kadar... Birde içeriğine baktım narinciye kokuluymuş, içerisindeki notalarda Greyfurt ve zencefil varmış. Ferah kokular olsada ben kendimde sevmem bu kokuları
Sana son tavsiyem bir meyve salatası. Louis Vuitton pacıfıc chill
Beğendiğim parfüm olunca muadili ile uğraşmam, alırım. Paramı zaten en çok parfüme harcıyorum. Yinede 120€ üstü parfümü absürt bulurum, gerek yok
bu söylediğinde narenciye kokulu ve yine unisex bir parfüm. Ve yine 300€ üstü bir parfüm. Anladığım kadarı ile senin mesleğin parfümlerin muadillerini yapmak, o yüzden en pahalı parfümleri tercih ediyorsun. Ama bunların ikiside benlik parfümler değil. Unisex parfümler çoğunlukla maskülen yapıda ya da asi duruşu olan kadınlar tercih eder. Serenay Sarıkaya gibi. Bunları o beğenir belki ama ben dediğim gibi daha çok pudramsı ve meyvemsi kokular severim.
Fizyoterapistim, parfüm benim hobim ve bağımlılığım sadece
illede örnek vermemi istersen, diptyque philosykos/Narciso rodriguez for her eau parfum/Burberry her/Valentino born in roma/Valentino coral fantasy/Gucci Gorgeous Magnolia /Rituals sakura gibi parfümler bittikce aldığım parfümlerden
Burberry her tanımlasana biraz. Arkadaşıma yapacağım. Nasıl bir hissiyatı var
Tatlı ve meyvemsi bir koku. Sanırım içerisinde kokusunuda tadınıda sevdiğim tüm meyvelerin kokusu var. Ahududu, çilek, yabanmersini nar gibi. Giysi üzerine değilde daha çok tene yakışam bir parfüm. İlk başta meyvemsi notaları baskın geliyor ama tende kaldıkca pudramsı bir koku oluyor. Misk ve çok az vanilya kokusu kalıyor geride. Giysi üzerine sıkıldığında çok fazla sıkmamak gerek, çünkü her ne kadar soft bir parfüm olsada fazlası bayar. Ucuz araba parfümü gibi kokar. Abartmamak gerek. Dediğim gibi ben en çok tende seviyorum kokusunu, biraz bileğe birazda boyuna sıkılması yeterli oluyor
Süper bunu yapacağim. Ülkede parfümden anlayan insan yok. Böyle feedback alamıyorum kimseden. Teşekkürler
rica ederim. İyi günler
Olympea testerı vardı bende müthiş
Yüzde 90 benzerlik yakaladım. Çevremdekilere yapıyorum hepsi bağımlı oldu ya
Ya satış yapıyormusun
Yapıyorum da başka şehire zor ya 😂
Daha ziyade çevremdekilere yapıyorum, burberry goddes, Chanel coco Mademoiselle, olympea, versace crystal noır, chole love story falan yaptım geçen hafta
Anladım
Hangi şehirdesin
Mersin
Adana'dayım ben de. Adana'ya olur da işin düşerse satarım olympea😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Mustafa canım merhaba 💫
Olympea daha yoğun, şekerli, vanilyalı‑tuzlu notalı; akşam, kış ve dışarı çıkma parfümü gibi düşün 🤍 Idole ise daha ferah, gül ağırlıklı, temiz kokan, günlük kullanıma çok uygun 🌸
Genelde genç kadınlarda Olympea, her yaşta ofis/daily kullanımda Idole favori oluyor. Sen kendi parfümünü yaparken hem şekerli‑vanilyalı hem çiçeksi‑temiz iki ayrı hat çıkarırsan çoğu kadının kalbini yakalarsın 😉✨