Üniversite hastanesinde meme estetiği olacağım, boyut ve silikon seçiminde kararsızım! 🍒?

Selam kızlar, üniversite hastanesinde meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdim. Boyum 175, kilom 60. Şu an neredeyse hiç meme dokum yok.

​Doğal ve gerçekçi bir duruş istediğim için damla silikon kesin kararım. Ancak boyut konusunda kafam çok karışık. Standart "ideal" ölçülerin birazcık üstünde, dolgun ama yapay durmayacak bir sonuç istiyorum. Aklımda 85 D veya 90 D gibi ölçüler var.

​Benim boy ve kilomdaki biri için bu ölçüler çok mu iddialı olur yoksa damla silikonla o doğallığı yakalayabilir miyim?

​Daha önce benzer ölçülerde damla silikon yaptıranlar deneyimlerini paylaşabilir mi?

​Şimdiden teşekkürler! ✨

Güncellemeler
2 ay
Kararımı verdim! ✨ 175 boyuma ve vücut oranlarıma en yakışacak, dolgun ama doğal duran 325-375 cc damla silikon ile ilerliyorum. Hedefim 85D/90D görünümü. Üniversite hastanesindeki profesyonel süreç için heyecanlıyım, destek veren herkese teşekkürler! ❤️
Üniversite hastanesinde meme estetiği olacağım, boyut ve silikon seçiminde kararsızım! 🍒?