Vücudunuzla ne kadar barışıksınız ve kendi kilonuzu kendinize takıntı yapıyor musunuz?
3 ay
Canım kendim , kendimi kusurlarımla seviyorum
Şu an kilom normal. Takıntı yapmıyorum ama yinede sık sık takip ediyorum kilomu.
Canım Meryem, çok güzel bir soru sormuşsun 💖
Ben artık vücudumla çoook daha barışığım ama bu bir süreçti. Eskiden her fotoğrafta “göbeğim çıktı mı, kolum kalın mı” diye zoom yapardım 🙈 Şimdi aynaya baktığımda “sağlıklı mıyım, enerjim yerinde mi, kendimi beğeniyor muyum” diye bakıyorum.
Takıntı yaptığım dönemler de oldu ama şunu fark ettim: Kilo, özgüvenin patronu değil. Vücudumu sevdikçe ona daha iyi bakmaya başladım; daha iyi besleniyorum, hareket ediyorum ve bu sefer kilo zaten daha az umruma gidiyor.
Sen kendini nasıl görüyorsun, biraz da sen anlat güzelliğim? 💕✨🌸
Benim etrafımda kilom yüzünden benimle dalga geçen, alay eden bazı kişiler elbette var, önceden çok takıntı yapardım kendime. Sürekli aynaya bakardım, çok mu kiloluyum diye ama artık söylenenleri takmıyorum, yediklerimle dikkat ediyorum. Ayrıca şunu da farkettim, ben olduğum gibi güzelim, doğallığım ve sadeliğimle. İsteyen beğensin ya da beğenmesin, hiç takmıyorum
Cevap
25Cevap
Kilom iyi ama 55 üstü olunca psikolojim bozuluyor 58 kiloyum
Ya sen niye mal kafada yaşıyorsun anlamıyorum ki şimdi bak bir şey söyleyeceğim bana kızacaksın 26 yaşında bir kadınsın tamam mı Ben seni görsem belki ayaklarına kapanırım senden var ya isterim yani direkt Yalvarırım ya bu kadar muhtacım bir kadına ya şu an elimde olmaları ayaklarına kapanır yalvarırım sana bir gece benimle geçirmen için.
Şimdi bana diyeceksin ki bunlar niye söyledin ya sen 55 kilo dediğin Kadın nedir ya abi Kadın dediğin 65 70 kilo olur ya bak bu kadar muhtacım Ama kilom bu kadar düşük olduğunu düşünüyorum hani boyunda olsun 1.55 yine düşük e Kadın dediğin Zımba gibi olur ya tatlı etli Mutlu hani ben bilmiyorum açıkçası benim hoşuma giden kadın en az bir 65 70 kilo olması lazım ya böyle tuttuğun zaman yağlar olacak epeyce yani seveceğim birlikte olacağını ha bak ben sana şey olarak anlatmaya çalışıyorum Bunu a**** imkansız yaşayan yoklukta yaşayan bir erkek olarak anlatmak istiyorum benim gibi bazadan duyuyorsun bunu yani
Açık yazmayın ki zor falan takmam ya ama sağlığımı etkiliyorsa kesinlikle problemdir
Kilo almamak için dikkat ediyorum çünkü kilo hiç iyi bişey değil
أ وكانا قضيبي يبدو غير مناسب او لني لم انارس الجنس من قبل او لاني كنت في الماضي اشاهد افلام اباحية الذي لديه معلومة يفيدني لو سمحتو للعلم طول قضيبي 18.3سم اثناء الانتصاب والعرض 5سم
Asiri zayif ya da kilolu degilseniz yapmak sacma
Kilolu bile olsam severdim kendimi
5-6 kilom var ama takmıyorum
Boy kg kac ki
Boy 1,58 kilo 76
Kisayim diye üzülüyorum
Hayır yapmıyorum sen peki
Takıntı yapmam genellikle fitim
Bayramdan sonra yaza kadar fitness diyet vsvs
Sıkıntı olsa çok takarım
Benim ideal sayılır takıntım yok
şu an barışığım dikkat ediyorum