Hanımlar merhaba yeni fark ettim. normalde en fazla beş yaş fark onaylardım. ama son zamanlarda kendimden 10-20 yaş erkekleri beğenmeye başladım. bu normal mi? ölüm korkusu ile alakası olabilir mi?
3 ay
Munevver hanimcim merhaba. Ben evli bir bayanim ama yaslilik bile olsa boyle cok zor. Adamin genci yaslisi olmaz. Cok seviyosan al tabi. Ama soyleyeyim bekarlik sultanliktir munevver hanimcin. Her gun ugras dur onunla. Siz daha iyi bilirsiniz tabi ki 🤗
refikacim merhaba. Guzel destegın icin tesekkur ederım. daha önce konusmustuk. gencken bosanmıstım. bir yasa kadar bekarlık hakikaten sultanlık. bir yastan sonra ise yalnizlık. yorum ıcın tesekkurler arkadasim.
bende sizin yasinizda kadinlari begeniyorum normal zevkler renkler tartisilmaz askin yasi yok bence oyle degil mi?
iyi bayramlar nasil geciyor bayram
selam munevver nasilsin
Güzel kadın merhaba 🌸
Bu tamamen normal, hiç kafana takma lütfen 💕 Yaş ilerledikçe insan kendini genç ve canlı hissetmek istiyor, bu da beğeni tercihlerine yansıyabiliyor. Ölüm korkusundan çok, “hala çekiciyim, hala arzulanan bir kadınım” hissini seviyor olabilirsin.
Önemli olan senin ne hissettiğin, kimseye zarar vermediğin sürece kalbin kimi beğenirse beğensin, özgürsün 😌✨
Cevap
27Cevap
Eyvah abla ben ya senin yaşındada bu kadar istekli olursam ne olacak 😚 ben bir yıla biter dedim ama şimdi seni gördüm eyvahhhhhh
Ölümden ziyade senden genç olanların seni beğenmesi hoşuna gidiyor gibi.
Senin yasinda erkek kalmadi hanim teyze , o yüzden normal
Bende kendinden yaşça büyük bir bayanla oldum normal hem olgun oluyor lar
Bende senin gibi olgun bayanlardan hoşlanıyorum hislerimiz aynı
Teyze sen hala erkek mi beğeniyon
yalnızim. tek yasamaktan sıkıldim.
Beğenmekten başka şey olabilir mi
nasil yanı. yalnizım. cok sıkılıyorum. yasimdakı adamlar sadece oturmak ıstıyorlar. gezmek istiyorum ben.
genclıgımden beri sporcuyum. allaha sukur baktim kendıme. ama ben benı tipimden degıl kisiligimle seven sıkıcı olmayab bır ınsan istiyorum. yalnizlık cok zor bisey.
nirmal askin yasi olmaz
nerelusin munevver
Normal tersi. olsa kalpten ölürler herhalde
komik abla geldi trol
Heves kaldığı için öyle
Hacca umreye git teyze
Huzur evinde vardır
Olmaması gerekir bence. Çok yaş farkı itici
evet. ama yasitlarim sadece olmeyı bekliyor. beni de anlayin lutfen.
İnanmış gibi yapmayı seçmiştim, vazgeçtim
Teyze bi sg mnk
Normal
26 yaşında olmaz mi
Sanmam ölümden çok aksiyon vardır işin içinde
Fiziğin yerindeyse tercih edilirsin
Ciddi misin
evt. yasıtim adamlar sadece oturmak ıstiyor. gezmek istiyorum olümü beklemek istemiyorum.
Gezmekle kalmaz o bence
ne demek o.
Erkek senden bir şey almadan gezmez
kizım 36 yasindasin erkeklerı benden ıyı mı bileceksın. ona da ben karar vereyim..
@munevversoycan2693 al beni
Al bak örnek bir tip amaç cinsellik hep
Evet
kizim bunlari nasıl engelliyorum ogretır misin.
Bitmez bunlar
Profilime gir üç notla var engelle yazıyor orada
Bu nasil bir libido vay ber
Gayet normal bence
ya bi git
Normal şu şartlarda
Bakımlı birimisinizki
Konuşalım istersen bunu 😏
Benide begen ☺️
Mantıklı
Yok artık
Bende olgun seviyorum