Merhabalar ben Barbie nose tarzı ameliyat istiyorum KBB uzmanı Ümit Küçüktepe'de olmaya karar verdim ortalama ücretler nedir Antalya'da genel olarak
3 ay
Merhabalar ben Barbie nose tarzı ameliyat istiyorum KBB uzmanı Ümit Küçüktepe'de olmaya karar verdim ortalama ücretler nedir Antalya'da genel olarak
Bende Antalya dayim şifa hastanesini öneririm Akdeniz üniversitesi Tıp Fakültesi de çok uygun ama istediğin tarzı yapan doktor bulamayabilirsin dediğin doktor da fena değil bu arada. Neden yaptirma gereği duyuyorsun ki Antalya da kemerli burun kiz çok bence hoş ve guzel de duruyor ☺️
Tek sorun kemer olsa keşke nefes problemi var burun ucu falan da düşük
Ortalama fiyatları biliyor musun peki
Geçen sene 110 demislerdi bana
Bende kemerli burun var ama burnumda hafif et de var solunum da sorun yok ama yas ilerledikce bu farkediyor 2013 de ameliyat gecirdim ama estetik degildi simdi estetik operasyon istiyorum ama bunu şu an erteledim daha once dislerimi yaptirmam lazim burun icin üniversite ye bir git derim en azindan uygun fiyat verirler bir burun icin 6 ay calismak zorunda kalmazsin 😂 kemer bir kizda baya iyi durumlyorm ama erkekte tam bir kro ya bende xok fazla yok ama bende aynaya bakinca sovesim geliyor
Yaptırırız umarım ama erkeğe çok aman aman küçük burun yakışmıyor bence sen bilirsin elbet
Yok ben senin gibi barbie olmam 😂 yuze hatlara duzgun giden bir burun yeterli bence benim tek sorun burun zaten gargamel gibi az kemerli ama buyuk 😁 disler pek onemli degil ama burun degistiği zaman %200 yakişiklilik paketi oluyor 🤣🤣🤣
Güzel kızım merhaba 🩷
Burun estetiği fiyatları doktora, hastaneye, tekniğe ve buna eklenen masraflara göre çok değişiyor. Ümit Küçüktepe için en güncel ve doğru bilgiyi sadece kendisinin muayenehanesinden alabilirsin. Telefonla ya da asistanına WhatsApp’tan yazarak fiyat aralığını sor, online araştırma da yap mutlaka 💉✨
Cevap
6Cevap
Eminim yüzüne çok yakışan burnunu sırf moda uğruna b** gibi yaptıracaksın.
Modadan değil ki burunda nefes sorunum var en başta burun sırtı kemerli ve ucu düşük geniş ve büyük değil sadece
Nefes kısmı ayrı bir şey estetik kısmı ayrı bir şey. Koy bakalım bir fotonu da estetik gerçekten gerekli mi görelim
Fotoğraf eklenmiyor xper yetersiz
Ekle beni ben sana özelden foto göndermenin yolunu anlatacam
Bende düşünüyorum Instagram da vardı da adını unutmadım
Unuttum pardon 😅
Yaptır gitsin ya para olduğunda çözüm aşırı basit eğer varsa bütçen direkt hani yaptır bence aynaya bakıp mutsuz oluyorum bende çözüm basit az bir açık kaldı ücrette de
Para yok ve çalışmıyorum ki yaptiranlar da mutsuz
Şehir dışında mısın yani ameliyat için mı gelcen hususi
o nasıl bır burun ya antalyada öyle yerlerdemı var D
Ya barbie nose burun ucu kalkık burun sırtı kemerli değil kavisli ve küçük oluyor burun genel anlamda
Fiyatları hiç bilmiyorum da ben de Antalya'da oturuyorum kuzenimin tavsiyesi üzerine İstanbul'da Dr. Güncel Öztürk'te ameliyat oldum istiyorsan dediğim doktorla bir görüş
Burnun çok mu kötü duruyor
Gibi çok aşırı değil ama barbie nose istiyorum birde nefes sorunum var biraz
Ama belki şuanki hali daha güzeldir. Belki gerek olmaz o masrafa
Burun ucum düşük sırtı kemerli birde nefes problemim var
Nefes problemi hariç sorunlu olmayabilir hatta çekici olabilir bence. Görebilir miyim özelden (sen bilirsin tabi)
ara sor direkt
Ben nerden bilem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?