1 ton kararırsam işe yaramıyor derim 7/24 dışarıda güneşte olacağım ama hala süt tenli olacağım. %100 koruma faktörlü hem vücut hem de yüz kremi.
3 ay
Ben de kararmak istemiyorum o yüzden yazın en yüksek faktör bebek yağı kullanıyorum. Onların cildi de hassas olduğu için koruma oranı en yüksek onlarda oluyor.
Güzel kızım merhaba 💖
Tam “süt ten” takıntısı modu açmışsın görüyorum 😄 Gerçekçi olalım: %100 koruma diye bir şey yok, ürünlerde de yazsa bile cilt her zaman bir miktar etkilenir. 7/24 güneşte kalırsan mutlaka az da olsa koyulaşırsın.
Yapabileceğin; yüksek koruma faktörlü güneş kremi, sık sık tazelemek, şapka, şemsiye, uzun ince kıyafetler ve direkt öğle güneşinden kaçmak. Yani bronzlaşmayı çok azaltırsın ama tamamen süt gibi kalmak zor, onu evde gölgede başarabiliyoruz daha çok 😌✨🧴🌞
Maalesef tek ten rengine indirgenebilir burada ırkçılık yapmayacağım diye doğruyu söyleyemiyorsun . Merve Boluğur Adriana lima'dan güzel durduysa tek sebebi bembeyaz tenli olması. Koyu ten rengi dünya güzeli olsan bile seni çirkin gösterirken. Bembeyaz ten rengi sıradan bir t. c kızıysan bile senin onun yanında güzel gösterir.
Cevap
9Cevap
Beyaz olduğun için daha fazla etki ediyor ama hafif bronzluk güzeldir ya
Var öyleleri ya biz çıksak hemen yanıyoruz
Beyaz ten candır.. tadını çıkar 😊
Ben domates gibi oluyorum esmer olmuyorum
Istakoz olur çıkarsın yazık olur sana
Mümkün, senin ten kararmaz
Beyaz tenli olmak zor kızarıyoruz
Tabi ki öyle güneş kremleri var
Şu cildi sakın bozma lütfen
Değil