Ben zayıfken bu kadar talep görmüyordum 160 boyunda 68 kiloyum şu an gittiğim otelin sahibi bile benimle tanışmak istemişti aq demek ki bunun sırrı etli butlu olmakta😂 sizce
2 ay
Kilon iyi yerinde veya az biraz fazlan olunca otomatik balık etli olunmuyor bizim insanımız bunu böyle olduğunu neden sanıyor. Adi üstünde BALIK etli yani etinle alakalı balık eti siki olduğu için biraz siki olmakla alakalı. Aynı boy ve kiloda biri sporcu olabilir biri sporla alakasız olabiliyor full yağ her yeri bingil bingil sallanıyor ama sizin teoriye göre ikisi de balık etli aynı boy kilolar da diye, biri full kaslı yağ oranı neredeyse yok diğerinde de yağdan başka bir şey yok kas kütlesi çok minimal mesela yapiyla etinle alakalı işte..
Hayır. Zayıf ve hatları belli kadınları beğeniriz ayrıca yüzü güzel olmalı. Kilolu balık etli sevenler ya fantezisi olanlar ya da abazalardır. Yine aynı şekilde salyaları aka aka minyon severiz diyen tiplerdir. Kilo alma kardeşim. Bozma vücudunu.
çekicilik tek bir kalıba bağlı değil bazı erkekler daha dolgun sever bazıları zayıf önemli olan senin kendini nasıl taşıdığın ve enerjin bazen özgüven arttıkça ilgi de artıyor gibi hissettirebilir ❤️🌹
aslında her erkeğin tercihi farklı, bazıları zayıf olanları severken bazıları da etli olanları tercih ediyor. ama genel olarak bakıldığında çoğu erkek etli olan kadınları tercih ediyor gibi görünüyor.
Güzel kızım, valla çoook büyük sırrı çözdün diyebilirim 😂✨
Erkeklerin çoğu gerçekten balık etliye bayılıyor, çünkü daha kadınsı, daha yumuşak hatlar çekici geliyor. Ama en önemli şey: Senin kendini nasıl taşıdığın 🥰
Kilo aldın, özgüvenin yerine geldi, enerjin değişti; bu da direkt aura yapıyor bebeğim 💅🏻
Yani mesele sadece etli butlu olmak değil, “Ben güzelim!” diye yürümen 😌💖
Cevap
41Cevap
Iste kadinlar anlamıyor ama zayif değil belik etli seviyoruz ama götü gibegi de sal değil orantılı olsun 😁
Her erkek balıketli sever
Her kadında balıketlidir zaten
Hamsi, palamut, orkinos ve balina da bir balıktir
Önemli olan hangi balıktan bahsettiğimiz
Ben şahsen Hamsi çok severim
Etli butlu hatunlar son zamanlarda büyük revaçta :) ama ben kendimi bildim bileli onların hastasıyım onların değerini çok önceden anlamıştım
Yanlış düşünüyorsun sağa sola çevirirken altta üste farklı pozisyonlarda zayıf kadın her zaman avantajdır 🥳
Kilolu hiç sevmem , fit olacak , spor yapan. Selülitsiz 👍
ahahah:) ele gelecek diye bir deyim var ya tam türk erkeğine has bir söz
Erkekler genelde zayıf kadınları tercih eder
Eee dolgun kalça ve göğüslere nasıl karşı konulabilir ki
Yoo o sınır oran. ben kendim iri olmama rağmen zayıf minyon tipli küçük göğüslü kızlar çok ilgimi çekiyor açıkçası
160 68 balık et olmuyor bu arada sen baya kilolusun
Zayıf değilim ama yine de balık etli derim ama balina olmayan balık etli
Yeni mi anladın beyinsiz asalak yıllardır balık etli seviyoruz diyoruz
Ne mlsınız m.. k kızları
Evet, erkekler dolgun vücutlu kadınlara bayılırlar.
Yok hayır ben tam tersi minyon ve ufak tefek kadınları çekici buluyorum
Alakası yok, erkek için önemli olan nefes mod-on
Aynennnn. Gerçekten zayıf seven çok az aslında
Evet genelde terazi hesabımız oluyor
Normal olan kadın daha iyi
güzelsin demek merak ettim bak
Evet balık etli kadınlar daha çekici
yatakta daha iyi olurlar
Hafif balık etli kadından bende etkilenirim
Çok şey demek ve balık etlinin farkı başka
Zayıf her zaman iyidir
Ben zayıf seviyorum
Zevk meselesi. Bende minyon seviyorum mesela.
100 kilo bile ilgi çekici
Evet ben hastasıyım doğru
Fakir edebiyati
Vücudun orantılı demek ki dikkat çekiyor
Verici bir tipin var galiba 😃
Et önemli lop lop olacak
evet
Bana da zayıflar çok çekici geliyor.
Kilolusun yalnız
Hayır hiç hoş bulmam
Hiç sevmem yağ
Yoo ben değilim