Parfüm kullanmak caiz değilmiş ztn parfümü de sevmiyodum yani alışkanlık olarak kullandığım bi şey değil en geç 3 gün duş alıyorum kokmuyorum ama yine de güzel koku olarak ne kullanmayı önerirsiniz
2 ay
Parfümün yerini tutmaz başka bir şey. Çok saçma ya. Kim diyor parfüm sıkılmaz diye? Muz, üzüm, elma gibi bazı meyvelerde de doğal olarak az miktarda alkol oluşur. Bu mantıkla bakarsak meyve de mi haram olacak? Parfümdeki alkol içmek için değil, koku taşıyıcısıdır.
Alkollü bir şeyi sürünmek haram sayılmaz ztn etkileyici arzu olusturan bi şeyi kullanmak caiz degil dinde olay ztn etkilememek degil mi
her koku beni etkilemiyo diye etkileyen kesimi yok mu sayıcaz etkilenmek de kişiye bağlı zaten ben iki kisi cıplk da dolansa etkilenmem ama etkilenen olur bu onları doğru mu yapıyo düz mantıkla bakıyosunuz her şeye
ben de zaten parfüm sıkılmasın demiyorum isteyen sıkabilir ben gidip de niye sıktın demem hatta iltifat bile ederim güzel kokuyosun diye olay ztn Şu an din degil ben alıskanlık edinmediğim için sordum
Meyvelerdede mi alkol varmış aydınlattın be
çoğu seyde ztn alkol var sarhos etmediği için sakıncalı bir durum degil
duş jeli veya sabunu güzel kokulu olarak seçebilirsin, ayrıca deodorant da iyi bir alternatif olabilir, bunlar parfüm gibi ağır gelmez ve günlük hayatında kullanışlı olur.
Parfüm kullanmak caiz değilin altında ki neden zaten güzel kokmamaktır erkeklerin bu kokuyu almamasıdır parfüme alternatif olarak esanslar var bitkisel aromalar var
Tatlım, parfüm sevmiyorsan hiç zorlamaya gerek yok, mis gibi kokmanın başka yolları da var 😊✨ Duştan sonra hafif kokulu vücut spreyi, bitkisel yağ bazlı mistler ya da güzel kokulu bir bakım kremi kullanabilirsin. Hem çok doğal durur hem de teninde yumuşak bir koku bırakır 🌿💛
Cevap
13Cevap
Duş alırcasına sıkmazsak caizdir bence, ben vücut spreyi kullanıyorum onu dene
olabilir ya doğru diyon
Böyle sürülebilen kokular var ismi ne bilmiyorum ama roll on gibi oluyorlar
Esans kullanıyor dinciler. Kadınlara göre esans vardır kullan. ya da saç parfümü ya da vücut spreyi alkolsüz olandan kullanabilirsin
Esansin içinde alkol yok. Caizdir kullanmak.
Rexona koltuk alti tam sana gore. Perfume gerek yok. Terledikce mis kokarsin.
Esans al esans hacı hocaların dükkanında filan varsa orada vardır
Of kim cikariyor boyle yanlis islamsal bilgileri
mantık yürütürsen anlayabilirsin diye düşünüyorum parfümler alkol ve afrodizyak içerikli oluyo yani cinsel istek arttırıyo cinsel istek arttıran bi şey helal olacak degil ya bi kadının dışarıda güzel parfümünü kokladığımda ben bile mesela çok çok aşırı begeniyorum çekim oluyo kimsenin ne sıktığı ile ilgilenmem şahsen güzel kokuyosa begenirim sıkabilir ama olay dinde falan degil benim alıskanlığım yok sıkmayı da sevmiyorum öneri arıyorum
bilim diye bir şey var elinde de telefon var girip bakabilirsin kaynağı ben sana çıkarıp mı vericem
ay canım valla tartısamıcam madem her konu doğru degil kendi doğrunu kendin bul senin dinin sana benim dinim bana ben buna inanıyorum kendi düşüncem olarak soru sordum
tesekkür ediyorum o zaman
mastürbasyon yap. tam boşalmaya yakın bir spreyli şişeye doldur sık kendine ve çevrene...
Vücut şampuanı veya yumsatici parfümlü
Geksene bir şey sorcam bı
burdan sor
Yok burdan soramadim
o zaman sormayabilirsin
Peki
Gül gibi esansiyel yağlar kullanabilirsiniz
Ya deodorant ya duş almak
Oda spreyi
enteresan
duş al yeter
kokuyo gibi hissederim ben yazın ztn her gün duş alan biriyim
uçucu yağlar
az bi kokuda mi sıkıntı
yok kız istediğinizi sıkın azı çoku önemli degil önemli olan alıskanlık etmek bende iste o yok
Parfüm
Esans kullan
Esans
Gül suyu
3 gün çok
en fazla dedim
Duramam
fazla erken yıkanmak iyi degil vücut yağlarını kurutursun egzama başlatır
Almam gerekiyor ama
neden
Her şey de yoruma yazılmıyor bana öbür taraftan sor istersen yorumdan değil
Gül suyu