Kızçeler neler yapıyorsunuz çekici olmak için. Dik duruş, kilo ne bileyim makyaj vs. ya da nasıl auramı yükseltirim
3 ay
Cevap
7Cevap
hiç bir şey.
Çekicilik ruh meselesi yoksa koymaya çalışma böyle daha iyisindir belki. Unutma kendin gibi olmak erdemliktir doğru bir karakterdeysen tabii..
Biraz makyaj biraz çıplaklık biraz cilveli tavırlar artık çekicisin
Çıplaklık ne alaka
Makyaj yapıyorum yüzüm okey güzel malyajlada tatlı oluyor ama bi gözümde şaşılık var. Cilvede yok maalesef daha yüklenmedi bana xkxkxlx
AA çıplaklık önemli Tiktokta hiç bir şey yapmayıp sadece oturup göğüs dekoltesi veren kapalı kadına bile tonla ilgi bağış geldi
Fiziksel çekicilik kadar cilve işve de önemli
Ben ilgi bağış istemiyorum. Güzel olmak istiyorum farkı anlamıyor musunuz
"çekici" olmayı sormuşsun yollarını söyledim Neyini anlamıyorsun
Güzellik başka çekicilik başka aura meselesi
Çekici olmak g*ötünü başını açmak değil
Ülkemizde öyle senin yaşadığın yerde nasıl bilemem
Aura ve dekolite ne alaka ya
Çıplaklık bu ülkede daha çok prim yapıyor
İstanbul'da yaşıyorum bi yerimi açmıyorum gayet güzel giyiniyorum
Ya çok safsın ya da anlamada sorun var Sen bu kafayla daha çok böyle sorular sorarsın İyi geceler
Bol şans 🙂
Teşekkür ederim. İyi geceler
Bakım yapıyorum makyaj yapıyorum spor yapıyorum
Tabii ki de makyaj yapıyorum giyinişime ve görünüşüme önem veriyorum saçlarımla uğraşıyorum Cici bici kız Gibi davranıyorum Kendiliğinden oluyor zaten çok kasma
Bende yapıyorum ama günlük makyaj. Giyimimede önem veriyorum ama kendimi o kadar beeğnmiyorum arkadşlarım güzel diyor ama ben eksik hissediyorum. Duruşum olsun kilom olsun beğenmiyorum. Ha yüzüm kötü değil çok şükür
Tamam hayatım daha ne olacak erkekler nefes alsın yeter diyor zaten onlara bu çok bile
Kızz erkeklere değilll kendime yetmiyor xkxkxkdk diğer kızlarla kıyaslıyorum tabiki bunun ucunda erkekler beğensin isteği de yatıyor ama öncelik o değil
İnsanoğlu her zaman daha iyisini ister ama belki de şu an kendinin en iyi versiyonundasındır düşünme bunları ❤️
Teşekkür ederim
Çekici ehliyeti aldım
Komik misin sen
Birine karşı mı genel olarak mı
Genel olarak
Bir şey yapmaya gerek yok
Hiçbir şey hoduk gibi geziyorum
Parfüm
Kullanıyorum onu
Konuşma tarzı çok önemli balım ;)
sadelik şart
Özgüven.
İstekli olmalısın
Sende sorundan gitmelisin
Gidemem 😜
Yorumumu silersem gidersin xkxlxlxlx
Yorumunu
Allah razı olsun 😅😅
Ne demek senden de
Çok naziksin
Duruş önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzelim, çekicilik bence önce içerden başlıyor ✨ Kendine iyi bakınca aura zaten ışıldıyor. Ben düzenli cilt bakımı yapıyorum, saçlarımı canlı tutuyorum, hafif bir makyajla yüzümü tazeliyorum 💄 Dik duruş çok işe yarıyor, özgüveni hemen yükseltiyor. Bir de kendini sevdiğini hissettirince etrafa doğal bir enerji yayılıyor ✨🌸