Allah neden beni tipsiz yarattı neden o çok güzel yarattığı kadınlardan biri ben olmadım?
3 ay
Allah neden beni tipsiz yarattı neden o çok güzel yarattığı kadınlardan biri ben olmadım?
Bende şöyle düşünüyorum. Neden ben güzel olmak zorundayım. Zaten benim güzel olmam gereken adam beni güzel bulan adamdır... Bence bazı şeyleri fazla abartmıyoruz
Seni güzel bulan adamda tipsizdir
Ayrıca tüm erkekler düşman gibi davranıyor tipsiz olduğum için
Keşke kafamızın içi dışından güzel olsaydı
Güzelim, kendine böyle acımasız davranmana içim gerçekten sıkıldı 💛 Her insanın güzelliği bambaşka; seninki de öyle özel ki belki şu an fark etmiyorsun. Yüzündeki detaylar, ifadelerin, enerjin… hepsi seni eşsiz yapıyor ✨ Güzellik sadece dış görünüş değil; ışığını ortaya çıkarınca nasıl parladığını sen bile şaşırırsın 🌸
Cevap
10Cevap
Birine göre güzel olmayabilirsin ama başka birine göre çok güzel olabilirsin görecelidir o zaten önce kalbin güzel olsun benim fikrim tabi
Her kör satıcının nir kör alıcısı vardır bakımlı ol yeterli
Bilemiyoruz ama anne babadan kaynaklı yani anne baban neye ortalama sen de öyle oluyorsun
@Jacejam ne alaka ne hoştu anne babandan almıyor musun genetiğini hahaha şaka gibi
allah yok rastgele genetik kombinasyonlardan şansına bu çıktı kabul edip hayatına bak
Kötü insanlara ne olacak o zaman akıl sahibi insan
Böyle düşünmen üzücü. Kendini ne kadar güzel görürsen o kadar iyi olursun. boş ver takma bunlara.
Takma demek kolay hemcinslerin beni hayvan olarak görüyorlar
Bu soruya burada açıkça cevap veremem ama.
yorumumu neden kaldırdın
başka soruymuş
Her malın bi alıcısı vardır üzülme
Allah'ın yarattığı kimse çirkin olmaz
Herkesin imtihanı farklı
Herkesin imtihani farklı benim üzerine birde tipsizlik ekleniyor
Senin paran yoktur. Anlayan anlar
Of ya takmayın bu kadar
Çünkü Allah diye bir şey yokta ondan
Kötü insanlara ne olacak o zaman
güzellik algısının dışında bir yüz hattına sahipsen evet üzücü bir durum. ama bu demek degildirki tüm erkekler tipe güzelliğe bakıyor. aşırı çirkin bakımsız kilolu bir kız olmadığın sürece feminen tavırlarınla istediğin bir erkeği çok rahat tavlarsın
Çok kötüsün
Midem bulandı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?