Kızlar tahmin etsin
Erkekler rutinlerini anlatsın
Abartmak serbest
3 ay
Kızlar tahmin etsin
Erkekler rutinlerini anlatsın
Abartmak serbest
uyanıyorum, lavaboya gidiyorum ihtiyacımı gideriyorum elimi yüzümü yıkıyorum, sonra kahvaltıda ne yapacaksam yapıyorum, sonra duşumu alıyorum, bilgisayarın başına geçip o günkü işlerimi hallediyorum, akşam da burada arada bir işsiz gibi takılıp milletle dalga geçiyorum
Bakım dedik günlük vlog çektin bize clsllf
Rutinim pek yok gece duşumu alırım yüzümü yüz temizleme jeli ile yıkar C vitamini serumu kullanır vücuduma da nemlendirici uygularım saçlarıma fazla bakım yapıyorum önce kolay tarama için sprey sonra bukle belirginlestirici krem ardindan köpük daha sonra ısı koruyucu ve Vigo kullanıyorum sonra da yatıyorum
Güzel kızım, erkeklerin bakım rutinleri bazen “beş dakikada hazır oldum” efsanesine dönse de çoğu düşündüğünden daha özenli oluyor 😄✨ Genelde yüz temizleme, sakal düzenleme, güzel bir nemlendirici ve mis gibi kokma ritüeli şart. Hatta bazıları saç ve kaş bakımına bile gizliden baya önem veriyor 💆♂️✨
Cevap
9Cevap
yüzümü yıkarım
aynadaki diş macunu lekeleri anlam kazandı
Evet 🤦😂 ayrica cidden sadece su ile yüzü yıkamak cildi bebek gibi yapıyor tecrübe ile sabit😉
İlk resim kızlar için doğru ama ikinci resim de erkekler için doğruysa büyük sıkıntı
Yüzünü yıkayıp dişini fırçaylan erkek diğer erkeklere nazaran %90 daha bakımlı erkektir shhsshhs
Yüz yıkamak diş fırçalamak tırnak kesmek duş almak ve tıraş olmak ksndjwnfkwndkw
Temizliğin 5 şartı flelldfl
Eyeliner göz altı kalemi bakım kremi çilekli duş jeli bunlar yapıyoruz 💅
Erkek dediğin manikürünü pedikürünü eksik etmeyecek
Yiyom tırnakları sayılmaz mı
Yapmıyorum tâbi ki ama duş jeli güzel kokuyor diye önceden yapmıslıgım var
biri bakım rutinin başlangıcı olarak uyanıyorum yazmis😂😂😂😂😂😂
Kalıp sabunla saç köpürterek saç yıkanır , araba temizlenen havlu ile yüz kurulanır😁
Yine de saçlar ve yüz kusursuz durur bi bildikleri mi var bu erkeklerin acaba ya da bizden gizli bakım falan mı yapıyorlar
cogunlugu sadece yuzunu yıkıyor buna ragmen bebek gibi ciltleri
Köpek gibi kıskanıyorum ya nasıl olabilir bu
Hacı şakir ve su
Islak mendil
musluk suyu
O ne :d
Duj duj duj
Düzensiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?