Saçımı bakır tarçın yaptırsam açık sarıya dönmem zor olur mu?

Saçımı bakır tarçın yaptırsam açık sarıya dönmem zor olur mu?

Biraz zor olabilir çünkü tarçın bakırın kızıl pigmenti güçlü. Küllü açık sarıya geçerken saç genelde açılır ve turunculuğu nötrlemek gerekir. Tek seferde değil 1-2 işlemde tam rengini alabilir.
Tarçın bakırın kızıl pigmentleri oldukça inatçıdır. Tek seferde küllü açık sarıya dönmek saçını yıpratabilir; bu yüzden araya küllü kumral gibi bir geçiş rengi koymak veya profesyonel destek alarak aşamalı ilerlemek en sağlıklısı olacaktır.
Kızıl saçlar kadınlara çok yakışıyor sanırım koyu renkler arasında en sevdiğim renklerden. Sarı olması hakkında bilgim yok tek bildiğim çok ciddi kimyasal kullanıyorlar
Güzelim, tarçın bakırdan küllü açık sarıya geçiş biraz uğraştırır ama imkânsız değil ✨🍑 Çünkü bakır pigmenti saçta inatçı olur. Açık sarıya dönmek için genelde birkaç kez açma işlemi gerekir, yoksa sıcaklık hep geri döner. Profesyonel bir kuaförle yavaş yavaş açtırırsan saçın daha sağlıklı kalır. Seni o renklerde de harika görürüm 💛✨
Açık küllü kumral boyatsam, geçiş daha mı kolay olur
Cevap
5Cevap
Saçlarını yakmak için güzel bir seçim yapmışsın..
Sakın yapma saçınin rengi eşit durmaz sonra istediğin görüntüye ulasamazsin
Saçıma kimyasal sürüp erken yaşta saç kaybı yaşamama sebep olacak değeri kimseye vermiyorum şahsen 😂 konuyla alakalı bilgim yok
Zor olur canım ne kadar işlemi güzelce yapsan veya kuaförde yaptırsan da. Netice kimyasal bunlar, kaldı ki sıradan bir boyama, balyaj yaptırmıyorsun ki. Köklerine zarar da verebilir bu denli ağır işlem.
Okurken yoruldum kız ben 😂
🤣🤣🤣
Sana yakışır arkadasim
Aynen olur, zor olur.
Zorunda mıyım
zor olur
Galiba bu renk çok akar
Olur. Yeşerir.
Xper yotumu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?