Bazıları anime kızı veya Japon diye zorbalıyor hatta Japon balığı diye rehberine kaydeden bile var sizce kafaya takmalı mıyım? Size bu özelliklere sahip kızlar nasıl geliyor güzel mi çekici mi tatlı mı yoksa çirkin mi
3 ay
Bu özelliklere sahip kızlar çok güzel ve çekici geliyor. Kahverengi gözler ve siyah saç birlikte çok uyumlu. Bu özelliklerle ilgili olumsuz yaklaşan insanlara aldırış etmene gerek yok, kendi güzelliğini bil.
Aslına bakarsan öyle olup olmaması mesele değil burada mesele ben böyleyim kendime yakıştırdım yaptım beni edeceksen böyle kabul et demektir yani kısaca özgüven knka
Güzelim gulahatunn 💖✨ sana bir şey söyleyeyim mi? Siyah saç + kahkül + çekik göz kombinasyonu inanılmaz dikkat çekici ve karizmatik durur! 🌸🖤 Bazı insanlar farklı gördüğüne laf atmayı “espri” sanıyor sadece. Bu, senin güzelliğini değil onların vizyonunu gösterir. Anime benzetmesi bile aslında cool bir hava demek 🎀 Sen kendini nasıl taşıyorsan öylesin, öz güven en güzel makyajdır 💄✨ Kafaya takma, parlamaya devam et! 💕
Cevap
25Cevap
Aksine çok seksi oluyorlar gadası
normal kadın işte
cekik goz daha güzel siyah sacta normal bir sey gayet hos ama kahkulu oldum olası ne kendime ne de bir baskasina yakistiramamisimdir cok demode vibe veriyor ve yüzü kapatıyor gibi. daha modern ve hos sac sekilleri varken
Hep uzatıcam diyorum bakmışım elimde makas kahkül kesiyorum 😔
Gayet hoşsun. Zorbalayanları cok takma sen kendi hayatina bak
Allah'ın yarattığı bir şey dalga geçilecek bir olur mu ayrıca o şekilde de güzel olabilir öyle bir şekil de bazı yüzlere yakışabilir @gulahatunn
Asla takmamalısın. Ben tatlı buluyorum. Kişisel yorumlar değişebilir elbette bu seni düşürmesin önemli olan senin kendinle barışık olman ve istediğin tarzda takılman aslında
Gayet güzeller kiskancliktan kudurmuslar, platin sacli zara kazagi giyen erkek meraklisi kizlarin bir numarali dusmani bunlardir
İnsanların bu tür dalga geçtiği konuları kafana takarsan bu hayattan zevk alamazsın
Korona ilk çıktığında sen çimlisin diye benden uzak durmuşlardı ahahwhue
Ne biçim arkadaşların var kızım senin dkdk
Ortaokuldaydım o dönem küçük çocuklar fazla kaba olabiliyor
Çok güzel. Asla onlara kulak asma. Ben öyle kızları çok seviyorum.
Beyaz tenliyse 10/10 kızdır tabi fiziği de iyiyse sismansa 10/0.00001 falan
Bence güzeller ama Kimileri Manipülasyon yaptıkları için farklı algılanabiliyor
saçmalama güzellik algım bu benim
🥹
Kahkül seni küçük göstermiş kullanma derim. Onun dışında insanların senin hakkında ne düşündüğünü umursama
Kim üzdü seni bilmiyorum ama bence aşırı tatlı bi kızsın. Çok zarifsin
Kahkül bence yüzü kapatıyor
Yooo gayet güzeller...
Yoo güzel
Teşekkür ederimm
gerçekten böyle bir kadın var mı tr de
Bilmem var mı acaba
varsa mükemmeldir bence
Sağol
sende mi böylesin
Pp de resmim var
çok güzel ve çok tatlısınnn