başta inanılmaz utanılıyor, ilişki geçmişi olmasından bağımsız bir şey bence lazerci abladan utanmak. sonra abladan bir ses yükseliyor, "canım neden utanıyorsun ki aynısından bende de var.. ayır şimdi elinle.."

başta inanılmaz utanılıyor, ilişki geçmişi olmasından bağımsız bir şey bence lazerci abladan utanmak. sonra abladan bir ses yükseliyor, "canım neden utanıyorsun ki aynısından bende de var.. ayır şimdi elinle.."
Lazere gitmedim şimdilik philips aldım olmadı giderim dert değil djfkgl ama konu açıldığında sevdiğim bir ablam evlen lazer yaptırman için önce arsızlaşman lazım demişti 🤦🏼♀️acı eşiğimin yükselmesini bekliyorum iğneli yaptırcam o başka konu 🤦🏼♀️
utanıcağımı düşünmüyorum shsjdkfsgdk işi o kadının
ben evde lazerin de cokk ise yaradığını düşünüyorum bu arada ama düzenki yapmak cok zor iste evde spor yapmak gibi ayni sjdjjd savsaklanıyor
duzenli yapiyorsan cokk iyi valla faydasını görürsün insallah güncelle bizi de jdjd
Çok uç noktalara gitmem sanırım. Bakım yaparım, kendime yakışanı bulmaya çalışırım, biraz daha özenli olurum ama sırf güzel ya da yakışıklı görünmek için kendimi yıpratmam. Çünkü dış görünüş önemli olsa da insanın enerjisi, duruşu ve kendini taşıma şekli daha kalıcı geliyor bana. Bence uğruna emek verilir ama insan kendinden de uzaklaşmamalı.
Aynısından onda da olması problem ya zaten, lazerci abla değil abi olsa bu kadar problem olmazdı. Erkek erkeğe lazer yapmıyor mesela, kadınlar da birbirlerine yapmasınlar, karşı cinse gôtümüzü açalım ikimiz de
senin fanteziler
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ yapan yer de duymadım, yaptıran da duymadım. Kemer üstü diye belirtiyorlar her yerde ama mutlaka yapan yer vardır tabii araştırmak lazım sjsjs
ben yaptiran duydum ya baya ozel bolgeleri yaptiriyodu hatta izmirdeydi
Tatlım, utanman o kadar normal ki 💕 İlk seans gerçekten kalp çarpıntılı geçiyor ama şunu unutma: onlar bunu her gün görüyor ve tamamen profesyoneller. Senin için sıradanlaşması biraz zaman alıyor sadece. Güzellik için konfor alanından çıkmak bazen şart ✨ Ama kendini hazır hissetmeden asla yapma. Rahat olduğun yerde, güvendiğin uzmanla ilerle. Sonra “iyi ki” diyorsun, özgüven tavan oluyor! 💖🌸
Cevap
13Cevap
hiç bir şey.
Lazerli ablalar neki bide jinekologlar var… 😂😂
ayy evettt
Her sabah yüzümü suyla yıkıyorum daha ne olsun , yok bide maske yapalım , 🎱 derler adama
adam olana cok bile
Lan ben berbere gitmiyorum kola dayıyor diye lazer neee
savciliga bildirelim
hdodksks
En fazla lazer yaptırırım yüzümdeki istenmeyen kıllara. Bıçak altına yatmam
Ağda veya lazer yaptırmanın nesi ayıp veya tuhaf, bakımlı olmak gerekir zaten
ben ayıp ya da tuhaf mi demisim hayatım
Sana demedim ki ama böyle düşünen çok var
Lazere gittim hayatımda en doğru karar kıl tüy derdi yok
Erkeğin yapmasına karşıyım bayan olursa yok demem bide böyle bi algı var erkek erkeğe bile güvenmiyo
Valla ben buna üzülüyorum, utançlıyım.
Hiçbir şey güzellik göreceli
Her şeyi de yapmam ya. Sınırı bilmiyorum
Hiç sıkıntı yapmıyoruz gayet rahat …. 😁✌🏻
Sevenleri ayırmayın:)
Lazer mi yaptirionuz p*rno mu cekiyonuz aq
p*rno çekiyoruz baska soru
Belli baska sorum yok ayır biraz
tamam lazerci abla
Tamam canim
yapmamiza gerek yok iyiz böyle
Yani o utanma duygusu var
Iliski gecmisi ne alaka?
oylesine
hayir canim oyle bir seyi kast etmedim, lazerciye bal kutumuzu acarken utanmamızdan bahsettim 😄 eger iliski yasamıssan daha once baska bir erkegin ozel bolgemizi gördüğü icin lazerciye göstermekten utanılmaz gibi geliyor ama alakası yok her türlü utanılıyor başta 😄 bunu anlatmaya çalıştım. lazer sadece üst bölgeye degil alt tarafa yani dudaklara hatta popişin arasindaki killara da yapiliyorrr
ne demekk
Ablaişin uzmanı olmuş
Hiçbir şey
Estetik
Burnumu yaptirdim
Hiçbir şey yapmam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?