Çünkü ağda kararma ve sarkma yapar sürekli jiletle almak da kararma yapar ben uzun süre bekletip 3 ay sonunda öyle yavaş yavaş alıyorum böylece ne kararma ne de sarkma vs olmadı koltuk altım hariç öyle yapıyorum
3 ay
Çünkü ağda kararma ve sarkma yapar sürekli jiletle almak da kararma yapar ben uzun süre bekletip 3 ay sonunda öyle yavaş yavaş alıyorum böylece ne kararma ne de sarkma vs olmadı koltuk altım hariç öyle yapıyorum
Üç ay sağlık açısından da uygun değil , karar ma oluyorsa cilt beyazlatma kremi kullsnirsiniz , ama bir bayanın kıllı dolaşması hiç yakışır bir durum değil imkaniz varsa lazere gidin yoksa size uygun bir yöntemle killarinizdan arının bu sizi de çok rahatsız eder ,
Ya muhtemelen kılların sarı ve seni rahatsız etmiyor. Benim de kıllarım sarı 😄Koltuk altım ve özel bölgem dışında bende 1 ay almıyorum. Makine kullanıyorum zaten bana yetiyor
Sarı mı kıllarrınnn
@YamanınHesabı2 eflatun
Güzelmiişşşş
kılların yavaş yavaş çıkmasını istiyorsun ve kararmayı da istemiyorsun, bu yüzden 3 ayda bir alıyorsun, anlıyorum. koltuk altını daha sık alman normal, orası daha hassas bir bölge.
Güzelim niye linçlenesin ki, herkes kendi bedenini en iyi kendisi tanır 💛✨ Senin yöntem sana iyi geliyorsa sorun yok. Bu arada kararma genelde ağdadan çok sürtünme, yanlış ürünler ya da genetikle ilgili oluyor. Jilet de doğru nemlendirme yapılmazsa koyulaşma yapabiliyor. En önemli şey işlem sonrası iyi nemlendirmek ve cildi tahriş etmemek 🌿🧴 Sen rahat ve özgüvenliyse, gerisi teferruat 💕
Cevap
24Cevap
Linçlenecek bir şey yok ama lazer ile alım süreni kısaltabilirsin. Ağda yapıp iki ay sonra lazere başla bana teşekkür edersin djfj
Bacım okumuyor cihaz sarı kıllarım
Anladım o konuda pek bilgim yok
Aşkım sacmalama öyle şey mi olur. Hem kararmaymış sarkmaymış sana özel bir durum mu sanıyorsun bir çoğumuzda çıkıyor bende bile var görsen rahatlayacan belki gayet normal doğal bir durum yani böyle olmaz ki 3 ay killi mi dolasilirmis.
Bastırmadan ve uygun bir jilet kullanarak yaparsan kararma durumu olmuyor aslında.
Evette aktif cinsel hayatım yok diye sürekli almıyorum
Mesele cinsel hayat değil ki, kıl kirli bir şey. Durdukça kir ve koku toplar. Yenilenmesi şart.
Temizliyorum ama ben hergun 5 dakika girip yıkıyorum
Koltuk altını da öyle yapsan ne hoş olurdu 😋
Lazer var mesela teknoloji bu konuda baya gelişti denesen mi?
Sen koltuk altı kararması yapmasın diye milletin kokudan gözünü karartiyorsun ldjdjd
Ben de etek altı tıraşı öyle.
Nasıl olsa sevişmiyorum diye.
Tenin orası esmer değilmiş yakışıyor dur bence killar
Epilatör ile neden almiyorsun ayrıca sarı mı siyah mı
Tam benliksin, kıllı kız fetişim var. Tabi sürekli yıkayıp temiz tutmak şartıyla
Peki terden kokudan durabiliyormusun
Terlemiyorum hic
Neyle alıyorsun anlamadım
Jilet
Duş alıyorum yıkıyorum kıldan köksal sacimiz kokardi
Saç gibi değil aynen bütün mikroplar hep orada
Abdesttin nasıl tutuyor poponu nasıl yıkıyorsun
Çok çıkmıyor beyaz tenliyim kıllarım siyah değil
Tamamda yinede Poponu yıkarken sorun olur
kol altın karardımı peki
Yok beyaz tenliyim kararma olmuyor kolay kolay ama ben önlem aldim
olmadıysa diğer yerlerde olmaz yani
Aman aman o ne kıraathane dayıları gibi
Lazer kullan işte ne gerek var
o kadar bekmek niye rahatiz hic etmez mi
Böyle olmaz ama sen bunu 6 ayda bir yap
Bende senin gibiyim
İğrenç lazer diye bise var
Kıllarım sarı lazer görmüyor
Bitlenirsin kızım 🤣 leş kokarsın
Yok be tertemiz bakıyorum herhalde
şu an durum ne hangi ormandayız peki
Haahha
Yani killi olmasına öyle çok takmıyorum temiz olduğu sürece ama orman gibi de olmasın be hshshs🙈
Koku yapmiyorsa sıkıntı yok
Kimse görmüyor mu kankaa
Nasılll merak ettim seni
Lazer icat edildi
Beyaz tenliyim ben okumaz dediler almadılar
Ben de beyaz gayet iyi aldı bitti hepsi
Bacım sen esmersin ben senin yanında albino kalırım sap sariyim ben
Vücudum beyaz benim
Lazer
Lazer okumuyor beyaz tenliyim
Evet
merak ettim gerçekten