Cilt bakımını her sabah yapıyorum da makyaja her sabah üşeniyorum ya yapmayınca da hasta mısın diyorlar ahdjskksk
3 ay
Cilt bakımını her sabah yapıyorum da makyaja her sabah üşeniyorum ya yapmayınca da hasta mısın diyorlar ahdjskksk
Her halinle bebeksin👸🏻
🫶🏻
Yaklaşık 2 aydır makyaj yapmıyorum desem yeridir gözüme makyaj yapmam yasak olduğu için cildime de yapasım gelmiyor yarım saat daha fazla uyuyorum oh mis jdmdjxmsnd
Canım öğrenimelemanı 💕 ben de her gün full makyaj yapmıyorum, kim uğraşacak her sabah! 😅 Cilt bakımını yapıyorsan zaten en önemli kısmı halletmişsin. Ben çoğu gün sadece güneş kremi, hafif kapatıcı ve maskarayla çıkıyorum; 5 dakikalık “uyanık” dokunuş yeterli oluyor 💄✨
Hasta mısın diyenlere de doğal güzelliğinle ışık saçtığını hatırlat bence 😉🌸 Cildin nefes alsın, sen keyfine bak!
Cevap
11Cevap
Makyaj degilde ben ilk kil maskesi sonra yüz temizleme jeli burun bandı tonik bu sırada kullanıyorum dışarı çıkacaksamda göz altı kremi falan sürüyorum hoşuma gidiyor öyle
Bende çok makyaj yapmam normal kolajen serum ve aydinlatici krem sürer birde surme maskara bitti.
Ben de üşeniyorum, yapınca da nereden geliyon, bugün sende bi değişiklik var falan diyorlar 🤦🏼♀️
Tek cilt bakımın 2 günde bir sakal tıraşı ve sabahları yüz yıkama seremonim :D :D
Epeydir makyaj yapmıyorum ben de.. Yapayım bari
Yapmıyorum ya üşeniyorum güneş kremi sürüp çıktığım çok oldu
Yok öyle demiyorlardır ya direk buz kesmiyorsundur herhalde 🤣
Benim bu ara makyaj yapasım yok pek. Cilt bakımını yapıyorum, tone up güneş kremi kullanıyorum biraz ton eşitlemek için onun dışında bişeye elim gitmiyor.
Ben hiç yapmiyorum, gerek duymuyorum zaten guzelim ama, bir arkadasim var cop atmaya gitse bile makyaj yapar hiç usenmez onunla bir yere gidince bende yapmak zorunda kaliyorum uyum olsun diye
Ya şaka mısın makyaj yapmak zorunda değilsin. Toplum baskısıyla iş mi yapılır. Kimse makyajın zararlarından pek bahsetmez. Oysaki en çok yüzümüzü yaşlandıran o.
Bende üşendiğim için her gün saçımı taramam
Bu kadınlara yapılıyor ya çok ayıp bir şey
Makyajsız bakkala bile çıkmam 💅🏽😂
Yapma yüzünü bozarsın
Aklıma eserse yaparım
zaten çok güzelsin
kadın olsam her gün her gün üşenirdim ya :)
Kafama göre takılıyoeum ben
En son ne zaman yaptm hatrlamiyirm bile
Saçımı bile taramam 😂😂😂
Sen zaten güzelsin np
Her gün yapmam
Hayır.
Erkeklerin makyaj yaptığı nerde görülmüş😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?