Aşırı rahatsız oluyorum bu durumdan 51 kiloyum kiloyla alakası var mı ya da sporla değişir mi
3 ay
İnsanların bu tarz çirkin benzetmeler yapması beni çok rahatsız ediyor. Sırt diyen de var. Bir kanser, tümör olursunuz arkadaşlar hepten gider o meme. Kimse kimseyi küçümsememeli. Kendinizi sevin lütfen küçük, orta ve ya büyük ama sevin ve aşağılamayın.
Hayır ya hiç alakası yok kiloyla genetik oluyor yani alırsan belki biraz gelişe bilir ama boy kilonda önemli öyle bir düşüncede doğru değil bence çokta küçük değilsir ya
Hayır ama görüntü erkek gibiyse ayrı bu küçük göğüsle alakalı değil fiziksel olarak kalçada genişlik varsa bu fiziği kurtarır kadınsı gösteren kalçadır.
Güzelim böyle bir düşünce kesinlikle doğru değil! 💕 Küçük meme = erkek gibi görünmek diye bir şey yok. Bu tamamen vücut tipi ve genetikle alakalı. 51 kilo olman normal bir değer, kiloyla biraz değişebilir ama mucizevi bir fark olmaz. Spor göğüs kasını toparlar, daha dik ve dolgun görünüm sağlayabilir 💪✨ Ama en önemlisi şu: Feminenlik göğüs ölçüsüyle ölçülmez, enerjinle ölçülür! 💖 Sen nasılsan öyle güzelsin.
Cevap
34Cevap
Kiloyla çok alakasi yok yapısal tamamen 3 yılda 7 kilo aldım hala aynıyım mesela üst beden olarak
Genetik yapıya bağlı erkek gibi ve bundan hoşnut olmayan estetik yaptırabilir, kilo almak ve spor çözüm değil
Bence kafana takma cünkü zayif fizik ve kücük gögüs daha hos daha cekici. Yani sahsen ben öyle buluyorum.
51 kiloyum dedin boy kac?
Alakasi yok spor mla buyumez kiliyla biraz akajali ama sarkitir kiloda asiri buyum göğüstr asla guzsl durmuykr orta gacim çok güzel
hayır bu arada kucuk seven erkkler oldukca fazla büyüktense kucuğü tercih ederiz
Öyle mi
Bunu bilmiyordum
Kesinlşkle yanlıl bence küçğk olması daha da güzel. bence hiç rahatsız olma. kac beden
öyle olup dişil enerjisi yüksek öyle kadınlar var ki...
Niye beyin ve kadınlık sadece memeden mi geliyor.. sığ düşünceli insanlar Silsilesi işte..
Bunun kiloyla alakası yok hormonlarla ilgili tamamen düzmü
ankaradaysanız spor ve dogal yolla buyutmenız ıcın yardım edebılırım
O kader da küçük değildir bence ya kız
Vardır epey illaki
Boyun kaç?
Hiç aklıma öyle bir şey gelemedi. Küçükte sorun yok sertse
Hayır yanlış küçük memeli kız her zaman daha güzeldir be avantajdır kesinlikle
Küçük meme avuc dolduracak kadar olması yeterli. Genelde genetik bir durum. Ama erkekler çok büyük sevmezler
Kilonla alakalı az kilo alınca belli olur 👍 dert etme
Sporla değişir ya
Yanlış küçük meme candır
Sev goguslerini boş ver ne diye kafaya takiyorsun
Değil tabi ki ama büyük olsa iyi olur
Avuca geliyorsa sorun yok bence
Hiç hıhım mi ki
Estetik ameliyatla silikon koydurucan
Yok bazen küçük daha makbuldür
Artik bunun caresi var
çok saçma
doğru.