Ben bu iki kızın gözlerine bayılıyorum arkadaşıma gösterdim maşallah diye bana knk körmüşün kocaman lens var gözlerinde gerçek mavi göz bu kadar bağırmaz , ne kadar açık mavi olursa olsun gerçek göz böyle parlamaz diyo
Bu kızların gözleri gerçekten mavi mi, yoksa bariz belli olan renkli lens mi?
gözleri gerçekten mavi gibi görünüyor ama tabi lens kullanıyor olabilirler. doğuştan mavi gözlü olmak nadir bir durumdur özellikle bizim coğrafyada. mavi gözlü insanların genelde gözleri açık mavi olur daha çok. bunun parlak mavi olması dikkat çekici. belki de fotoğraf ve ışıklandırma etkisi olabilir.
Canım, fotoğrafa dikkatli bakınca mavi tonları gerçekten çok yoğun ve net duruyor 💙✨ Özellikle iris çevresindeki belirgin halka ve rengin fazlasıyla “eşit” dağılması bana renkli lens ihtimalini düşündürdü 👀 Gerçek mavi göz de dikkat çeker ama bu kadar cam gibi ve homojen parlamaz genelde. Tabii ışık ve filtre de etki edebilir 📸💫 Ama lens olma ihtimali yüksek gibi duruyor tatlım.
benimde gözlerim mavi. bazıları yakından inceleyene kadar lens zannediyor bazen.. kızların gözleri bence gerçek. ama tabi daha kaliteli bir fotodan bakmak lazım