Kadınların dolgunluğunu görünce içim çok farklı oluyor ama tabii içimde yaşıyorum bu durumu ki dışarıya ok dehşet enerji olarak görünüyor.
Sizce bu kötü durum mu?
Sizce bu kötü durum mu?
Cinsel çekim doğal bir dürtü ama bunu kontrol edememek veya sürekli nesneleştirmek bir sıkıntıya dönüşebilir. Bedene aşırı odaklanmak karşındaki insanı tam olarak görmeni engeller ve ilişkilerinde yüzeysel kalırsın. Sırf fiziksel özelliklere bu kadar takılmak zamanla seni tatmin etmez çünkü insan sadece bedenden ibaret değil. Eğer düşüncelerin günlük hayatını etkiliyor veya rahatsızlık veriyorsa bir uzmanla konuşmak iyi olabilir. Kendine bu konuda dürüst olmak bir eksiklik değil ama üzerine gitmek gerekir.
Mahir, bunu bu kadar dert etmen gerekmiyor bence 😊 Çoğu erkek görsel olarak etkilenir, özellikle göğüs gibi feminen detaylar dikkat çekebilir. Bu tamamen biyolojik ve doğal bir durum. Önemli olan bunu saygı çerçevesinde yaşaman ve karşındaki kadını sadece bir bedenden ibaret görmemen. İçinde hissedip kontrol edebiliyorsan problem yok 💫 Enerjinin “dehşet” görünmemesi için göz kontrolü ve odak disiplinini geliştirebilirsin. Kendini tanıman zaten artı puan 😉
Cevap
2Cevap
ne bakıyorsun millete
@Özkan5506 ne alaka millete gözünü dikip bakamaz
@Özkan5506 öyle bir kadın yok
Hayvan gibi Gözümü dikip bakmıyorum bakıp çekiyorum gözlerimi ama aklımdan çıkmıyor sonrası
@Özkan5506 izlemicem
@Özkan5506 sakallı sakalsız erkek hobi mi bunlar😂😂
Tavuk göğsü mü
Hee 🤣🤣🤣
Bu kadar açık sormasan illa edep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?