Yaşım olmuş 28 bu saatten sonra bana bakan olur mu seven vs? Fiziğim güzel de erkekleri kendime aşık edebilir miyim hoşlanmalarını sağlayabilir miyim? Estetik vs olsam? Güzel kızlara hayat çok güzel
3 ay
hala fiziğe yatırım yapmaya çalışıyolar cidden bu memleketin sorunu çok büyük daha bugüne dek acaba kendimi geliştirsem beynime yatırım yapsam diyeni görmedim estetikte yapsan max 35-36 sonra milfe döneceksin zaten kalmış 8-10 senen şurda eksiğin estetik mi bence değil şu cümleden sonra eksiğin çok
Güzelim bak şimdi… 28 yaş ne ki? Daha kadınlığın en güçlü, en çekici dönemindesin 💖✨ Erkekleri “estetikle” değil, enerjinle etkilersin. Fiziğin güzel diyorsun; özgüvenle birleşti mi o ışık zaten karşı tarafa geçer. İnan bana erkekler sadece kusursuz yüz peşinde değil, yanında iyi hissedecekleri kadını arıyorlar 💫
“Güzel kızlara hayat güzel” kısmı biraz dışarıdan görünen illüzyon. Asıl çekicilik bakımlı olmak, kendini sevmek ve dik durmakta 🌸 Sen kendine aşık olursan, başkaları da olur. Şu an seni asıl üzen şey tam olarak ne? 💕
Cevap
20Cevap

oLUR
estetik olma seni doğal halinle sevebilecek biri vardır
Niye dert ediyorsun ki bitli baklanın kör alıcısı olurmuş takılma bence
Önce senin kendini beğenip sevmen gerekiyor aksi taktirde karşı cinsten böyle bir beklentiye girme
40+ dayıların favori soruları onlar seni her türlü beğenir
Yok ya doğal ol yeter
Buna net cevap vermek için görmek lazım
Fiziğin güzelse olur yüz önemli değil
Seni alacak biri de bulunur elbet
Ya kendine gel
Cabaya ne gerek var hersey nasıbıne esırdır
:) yaa sen kendini ifade et vücudu napıcan
Hic sevgilin olmadı mı
Dert etme aynı yaştayız bende bekarım
Düşünürsen olmaz bakımli ol gerisi gelir
Estetik olma bence