IPL lazer epilasyon cihazı almayı düşünüyorum. Hoppo markasını gördüm. Deneyen oldu mu?
3 ay
IPL lazer epilasyon cihazı almayı düşünüyorum. Hoppo markasını gördüm. Deneyen oldu mu?
Cevap
14Cevap
ıpl lazer işe yaramaz marka fark etmiyor ıpl cihazların zararlarını arastır
Cihaza o kadar para vermeye değer mi ömür boyu kullanmıyor sonuçta
Selam ben denedim hoppo infinity modelini çol beğendim hem sınırsız atım hem çok hızlı atışlı hemde cilt tanıma sensörü var fiyatına göre beklediğimden çok çok iyi öneriyorum
Ne kadar süredir kullanıyorsun
Hiçbir işe yaramıyor kesin ve net bilgidir
Sorunuzla çok alakasız bir şey sorabilir miyim?
Lumea 9000 daha iyi bence
Paramm yetse foreo alırım ama
hangi bölgeye yaptığına bagli
Boykot değil mi
Boykot yapmıyorum
Neden Filistin konusunda hassasiyetin yok mu @selambenzuzu
Hayır, hiçbir şey için hassasiyetim yok.
Ama çocuklar ve hayvanlar konusunda hassasım demiştin bir cevapta 🤣 (ordan buraya geldim zaten)
Anladım zaten de yapabileceğim bir şey yok. Elimi nereye sallasam boykot. Ucuz olan neyse onu almaya çalışıyorum, boykot yapacak bir lüksüm yok.
Sana Bir kaç şey sormak istiyorum sorabilir miyim düşüncelerini öğrenmek istiyorum çünkü çocuklar ile de ilgili bir konu
Olur tabii ki
Birkaç ay önce Yalova'da bir operasyon olmuştu hatırlarsan. 3 polis hayatını kaybetmişti maalesef 6 daişli ölü olarak ele geçirildi evdeki kadın ve çocuklar sağ olarak teslim alındı. Bazı yorumlara göre o çocuklar da büyüyünce babaları gibi olacak (itten it doğar diye söz varmış) aynı zihniyet olacak eylem yapacaklar. O yüzden onlar da öldürülmeli ve böyle operasyonlarda merhamet olmamalı ve bu şekilde kökü kazınmalı öylelerinin" mantığı doğru mu sence @selambenzuzu
Bunu bilmiyorum, sosyal medya kullanmıyorum çünkü. Şöyle söyleyebilirim, kötülüğün genetik olarak aktarıldığını düşünmüyorum. Çünkü çocuklar dünyaya saf bir şekilde gelirler, onları kirleten insanlardır. Kötü hayat tecrübeleri de olsa bundan en temiz haliyle çıkmaya çalışan çok insan var. Sırf bir olasılık yüzünden bir çocuğu öldürmeye değer mi? Bir çocuğu öldürürsen masumiyetini kaybedersin, haklı olduğun o doğru yoldan şaşmış olursun. Şiddet hiçbir zaman çözüm değil, olmamalı. Şu an dünyada bu kadar çok cinayetin, şiddetin, kaosun olma sebebi ne? Neden geçenlerde bir öğrenci öğretmenini bıçaklayıp öldürdü? Bu öğrenci bu hâle gelene kadar yetkililer neden gerekli önlemleri almadı, aile neden pasif kaldı? Bu sistemde herkes kurban. Düzeltilebilecek o kadar hayat varken herkes üç maymunu oynayıp birbirini yok etmeye çalışıyor. O çocuğu öldürdün de ne oldu? Başka türlü kazandıramaz mısın topluma? Sevgiyle, doğru ilgi ve eğitimle çözülemeyecek hiçbir şey yoktur.
Anladım peki o evdeki çatışmada yetişkin daişlilerin öldürülmesi konusunda ne düşünüyorsun? Gerçekten eylem planı yapan kişilerse bu sonuç doğru mu ve böyle mi olmalı sence
Silahsızlarsa hapse atılırlar olur biter. Karşı taraf ateş açmadan saldırı yapamazsın.
Aynen
Bu arada benim bir sorum var anketli vaktiyle KS da sormuştum
Çok kişiye sordum sana da sormak istiyorum soruyu göndereyim
İlla birini öldüreceksin sen de şizo musun
Ben böyle olmalı dedim mi 🤦. Senin düşünceni soruyorum
Bu kadar kasma ya ölüm ölüm ölüm bırak eceli gelen ölecek zaten kafanı başka yere ver
Öyleyse başka konularda özel sorular sormak istiyorum anketli sorular yine sorabilir miyim? Özelden sormak istiyorum ama kabul etmezsen burdan sorabilir miyim
Yok teşekkürler
Hay8r boykot değil iyi araştır
@Haticesönmezz ben boykot demedim zaten öyle mi diye sordum. Umrumda da değil
Yani o ürün için yoksa bende boykotçuyum
Philips kullanıyorum ben gördüm faydasını
Onu da baya beğenmeyen olmuş ucuz alayım dedim de param çöp olmaz umarım
Evet, olabilir haklısın ama işte insanın kafası karışıyor yine de. Teşekkür ederim
Sipariş verdim ya sınırsız atım diyordu bir de yarı fiyatıydı. En kötü param çöp olur😄
Philips ya da braun almalısın
Lazer pişmanlık
Neden Bu kafar zayıfsın
Sen sor diye
Çok ayıpama
Gizliden çıkayım mı bir şey sorcm konuyla ilgili
Bilmiyorum
Kim bilir =)))
Bilindik bi marka mı
Phlipsi biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım 🌸 25 yaş tam pürüzsüzlük yatırımı zamanı diyebilirim! ✨ IPL epilasyon cihazları düzenli kullanımda gerçekten tüyleri azaltmada etkili oluyor ama sabır istiyor. Genelde 8-12 hafta istikrarlı kullanımda gözle görülür azalma başlıyor. Ten rengi ve kıl yapın da sonucu çok etkiler. Açık ten koyu kıl kombinasyonunda daha başarılı oluyor 💁🏻♀️ Almadan önce kullanıcı yorumlarını iyice araştırmanı ve cihazın atım gücüne bakmanı öneririm. Düzenli kullanırım diyorsan mantıklı bir yatırım olabilir 💖
22J mi oluyor atım gücü?
Canım 22J maksimum atım enerjisini ifade ediyor 💡✨ Yüksek olması iyi ama cilt tonuna uygun kademesi önemli. Sen hassas bir cilde sahipsen düşük seviyeden başlamalısın 💖
Tamam tenks