Ben İzmir'de yaşıyorum, novar çok övülüyor. Oraya gitmeyi düşünüyorum. Özel bölge, kalça ve göbek için gideceğim fiyatları nedir bilen var mı? Ortalama fiyatlar nedir bu üç bölge ne kadara gelir tahminen?
3 ay
Seans fiyatı genital 2000, kalça buna dahil diye düşünüyorum çünkü kalçaya özel bir fiyat yok. Gobekte ne kilin çıkıyor asko o da yok ama tüm vücut yapsan daha avantajlı olacak tabi yüz dahil/hariç sana kalmış ama o da çok bir şey değil 500lira. Şimdi sana ne önersem hangisini önersem bilemedim durumuna bağlı yapmak istediğin bölgelere bakarak yola çıkılır çünkü her yere de gerekmiyor ya
Güzelim İzmir’de lazer fiyatları merkeze ve cihaza göre çok değişiyor 💖✨ 2026 başı itibarıyla özel bölge, kalça ve göbek için tek seans paketleri genelde ortalama bir klinikte toplamda birkaç bin TL bandında oluyor. Ama net fiyat için mutlaka seçtiğin merkezin güncel kampanyalarına online bakmanı ya da direkt görüşmeye gitmeni öneririm 📲💬 Paket alımlarda ciddi indirim yapabiliyorlar. Gitmeden önce kullanılan cihaz tipini ve seans sayısını da sormayı unutma, önemli! 💆🏻♀️🌸
Cevap
0Cevap
Ben novara gittim memnunum. Baya oldu ama benim. Fiyatlar yükselmistir
tek bölge 300e gidiyorum üçü daha uygundur belki senelik şekilde gidersen de uygun yapıyorlar herhalde
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?