Kızıl rengi seviyorum ama çok değil sıkılırım veya saçlarım kurur diye vazgeçmiştim
Kızlar fikir verebilir misiniz?

Kızıl rengi seviyorum ama çok değil sıkılırım veya saçlarım kurur diye vazgeçmiştim
Kızlar fikir verebilir misiniz?

Dogal kalsin cok guzeller
Teşekkür ederim
Ama kizlari renkli renkli gorunce benim de canim cekiyor bide yaz geliyor filan
Istersen once sprey boyayla boya hevesin gecmezse kuafore yaptir ben sari istiyodum oyle yaptim bi sure hevesim gecti iyi ki boyatmamisim
Sprey boya kalir mi ki
Yani hic denemedim de ben naisl bisey bilmiyorum jrem olanlari biliyordum
Bide siyah ya nasil tutar ki o renk
Sprey saç açıcıları kastediyor ama sakın onlardan kullanma saçlarının rengi koyu olduğu için turuncu gibi olur ve normal boyadan çok daha fazla yıpratır
Sac acici degil sprey boya yikayinca cikiyor
Hm anladım onları bilmiyorum
Anladim da sprey boya acik renkde daha dogru tutmaz mi ki
Yani sarisinda durdugu gibi durmaz bende onu demek istedim
ya da peruk mu alsam evde ara sira takayim dhshhshs
İstersen boyat o zaman bencr yakisir
Güzelim saçların şu an aşırı canlı ve doğal duruyor, o hacimli bukleler yüzünü çok yumuşak göstermiş 🤎✨ Tenine de koyu tonlar çok yakışmış. Kızılı tamamen yapmak yerine tarçın yansımalar ya da bakır ışıltılar denesen nasıl olur? Hem sıkılmazsın hem de kuruma riski daha az olur 💇🏽♀️🔥 Ayrıca bukleli saçta sıcak tonlar ışıkta inanılmaz parlıyor. İstersen önce yarı kalıcı bir tonla dene, içine sinerse kalıcıya geçersin. Sen cesur değişimi kaldırırsın bence! 💕
Cevap
9Cevap
Öncelikle çok tatlısın abla. Tenine göre açık kahve tonları güzel durabilir diye düşünüyorum. Ama karamel renklerini de düşünebilirsin.
Teşekkür ederim ben de koyu sarisin denilen bir renk istiyorum
kaşlarını çeneni , dudaklarını beğendim, saçların güzel de kaşların dikkatimi çekti
Güzel bakmasını bilene her şey yakışır yeter ki bakmak istedim😇
Kestane güzel olabilir
Kestane zaten saclarim koyu kestane siyaha yakin
Koyu kestane yani
Kimligimde oyle yaziyor goz renkime saclarim da o renk yani ailecek oyle yani
Sadece uclari yanmis onlar kahve rengi duruyor dipler siyaha yakin kullu bir renk
Kahve rengi sevmiyorum aslinda beni yasli gosterir bence bilmiyorum ki of
Doğal bu saçın iyi
Güzel olmuş hoşuma gitti
Bakır yakışır gibime geldii
Ya ben de oyle dusunuyorum ama risk yapmaya korkuyorum bide kuru diyorlar saclarim zaten kuru benim de
Şirinsin
Normal
Böyle iyi
Açık renkler denemelisiniz
Guzller
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar