Yakışıklı, şimdi dürüst konuşuyorum 😌 Gözlerin kesinlikle güzel. Özellikle ikinci fotoğrafta bakışların daha net ve özgüvenli duruyor. Kaşların belirgin olduğu için gözlerin daha çarpıcı görünüyor, bu da ifadene karizma katmış 👌✨
Banyodaki ışık biraz sert olduğu için ilk fotoğrafta gözlerin gölgede kalmış ama şu anki halinde bakışların çok daha güçlü. Küçük bir tüyo: Gün ışığında çekim yapmak göz rengini ve parlaklığını daha da ortaya çıkarır 📸🔥
Gözlerin kesinlikle güzel sadece güzel bir saç tıraşı yapman gerekiyor mümkünse yanlar kısa olsun. Kızların %90ı maalesef uzun saç sevmiyor erkekte, ben de dahil ne kadar yakışıklı iyi olursa olsun saç biraz dahi uzunsa nooo
2
3 Yorumla
Soran
3 ay
Teşekkür ederim benim saçlarım kendimi bildim bileli uzatıyorum knk wolf cut şuanda ama galiba bu yıl keseceğim daha rahat olur yaş da artık 20 oldu bana da çocukmuş gibi geliyor
Galiba falan deme kestir kendine yapacağın en büyük iyilik olur hayatında kimse yoksa inan sırf bu yüzden bile olabilir yani bir sürü kız arkadaşım var hepsi aynı düşüncede bana güven