Güzel kızlarım büyük ablalarım ❤️❤️ Kadınlar gününüz kutlu olsun Allah inşallah en güzel günleri yaşamayı hepimize nasip eder 💐💐 hepinize benden bir çiçek 💐💐
Bu kadını çok seviyorum ya bir duruşu bir güzelliği var kendine has bir görünüm 🥳👌🌸🌸
Kim ne derse desin kadını güzel gösteren tek şey edebidir. Çünkü edep en güzel kadına yakışır kültürümüzde ve inancımızda kadının yeri her zaman başımızın üstüdür kadın erkeğin tacıdır bu yüzden kadının ahlakı toplumun ahlakını belirler.
Şunu demek istedim toplumda eğer ki kadının ahlakı bozulursa toplum bozulur dikkat ederseniz eğer büyük güçler eğer bir ulusu bir devleti yok etmek isterlerse önce kadınlarını bozarlar çünkü kadın candır kadın canandır kadın annedir.
Canım benim, ne güzel yazmışsın, enerjin buraya geçti 💐💚 Kadını güzel gösteren tek bir şey yok aslında; duruşu, kendine güveni ve iç huzuru en büyük ışıltısı oluyor. Bu kadında da gördüğün şey o özgüvenli yürüyüşü, omuzlarının dikliği ve sade ama karakterli tarzı ✨
Yeşil bluz gibi iddialı bir rengi bile taşıyabiliyor çünkü içinde net bir enerji var. Saçının doğallığı, abartısız makyajı ve net bakışları da bütünlük katmış 🌿 Güzellik biraz stil, ama en çok da “ben buyum” diyebilmek 💕