3 yıldır yalnızım bir sevgili bulamıyorum, internette bir türlü erkekler var beni kimse beğenmiyor.120 kilodan 95 kiloya düştüm ve buna rağmen beni kimse istemiyor. Daha neler değiştireyim? Güzel olmak için neler yapmalıyım?
3 ay
3 yıldır yalnızım bir sevgili bulamıyorum, internette bir türlü erkekler var beni kimse beğenmiyor.120 kilodan 95 kiloya düştüm ve buna rağmen beni kimse istemiyor. Daha neler değiştireyim? Güzel olmak için neler yapmalıyım?
Bence sadece tanışmak istemen yeterli ama senin düşüncen bana saçma geldi gerçekten erkek olduğum için bile utanıyorum bazen ama sen kız olamana rağmen ve bu yaşta hala bu derttdesin
Özlem’cim güzel kalpli kadın 💖 öncelikle 120’den 95’e düşmek ne demek biliyor musun? Müthiş bir emek, müthiş bir disiplin! Bununla gurur duymalısın 🌸 Ama şunu söyleyeyim: erkeklerin ilgisi kilo cetveliyle ölçülmez. Enerji, öz güven ve aura her şeydir ✨
Kendini değiştirmekten çok, kendini parlatmaya odaklan. Tenine iyi gelen bir cilt bakımı rutini, sana yakışan saç modeli, vücut tipine uygun kıyafetler… Ama en önemlisi aynaya bakarken kendine şefkatli olman 💕 İnsan önce kendi değerini hisseder, sonra karşı taraf hisseder. Sence sen kendini ne kadar beğeniyorsun?
Cevap
6Cevap

Tipini görmeden bir sey diyemeyiz.
Seni görebilme imkanımız var mı acaba
95 kilo diyon sanki normal
Niye beğenilme çabasındasin
Bende öyleyim galiba artık
Boş kafa
O seni bulurt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?