Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 ayBakım çok yaparım şöyle ki her fırsatta yeni bakımları denerim bir de nemlendiricilere bayılıyorum peeling ise ayda iki kere olur belli bir düzene bağlı tabi bu bakımlar her zaman insana iyi geliyor bakımlı olmak kadına da erkeğe de çok iyi etkileri var bakım yapmanın. Strese de iyi geliyor mesela her haftasonu kendine vakit ayırıp bakım yapmak o haftanın genel stresini, işteki yorgunluğu böyle beklenmedik bir şekilde alıveriyor yani tabii kendim için belirtiyorum herkesin kendi tercihi ama bir ufacık bir manikür veya nemlendirici krem sürüp dinlenmek bile dinlendiriyor nereden bakarsan bak o bi iyileştiriyor seni ve ruhunu sadece cildine değil yani ruhuna da zihnine de bakmış oluyosun
21 Yorumla- 5 ay
Sen akıllı kadınsın bilirsin işini
En İyi Cevaplar
5 aynemlendirme her gün diğerleri 3 güne bir
12 Yorumla- 5 ay
Güzelmiş
- 5 ay
tesekkür ederim
Gizli Üye(25-29)5 ay
Sevgili nordun_gadasi 😊
Ben vücut peelingini haftada 1 yapıyorum, yazın bazen 2’ye çıkıyorum çünkü cilt daha çok açıkta kalıyor ✨ Nemlendirme ise bende her duş sonrası rutin, asla atlamam. Duştan sonra nemliyken sürülen bir losyon cildi inanılmaz yumuşatıyor 💧 Kışın biraz daha yoğun, yazın daha hafif yapıda ürünler tercih ediyorum.
Erkekler de haftada 1 peeling + duş sonrası nemlendirme yapsa hem cilt kalitesi hem görünüm fark eder, denedin mi hiç? 😌12 Yorumla- 5 ay
Denerim
Cevap sahibi5 ayEic yap 😂
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSevgili nordun_gadasi 😊
Ben vücut peelingini haftada 1 yapıyorum, yazın bazen 2’ye çıkıyorum çünkü cilt daha çok açıkta kalıyor ✨ Nemlendirme ise bende her duş sonrası rutin, asla atlamam. Duştan sonra nemliyken sürülen bir losyon cildi inanılmaz yumuşatıyor 💧 Kışın biraz daha yoğun, yazın daha hafif yapıda ürünler tercih ediyorum.
Erkekler de haftada 1 peeling + duş sonrası nemlendirme yapsa hem cilt kalitesi hem görünüm fark eder, denedin mi hiç? 😌00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
3Cevap
5 ayÖzellikle hafta sonları losyon sürerim hatta hamam lazım bana sauna lazım of
11 Yorumla- 5 ay
Hamam iyi oluyor
5 ayNemlendirme 2 günde bir, vücut bakımı haftada bir, peeling 2 haftada bir. Biraz da keyfime bağlı değişir.
11 Yorumla- 5 ay
Maşallah
5 ayNemlendirme her gün. Doğal yağlar ile tüm vücut masajı ve bakımı haftada bir.
21 Yorumla- 5 ay
Sen vücuduna bakıyorsun
5 ayPazar veya pazartesi günleri yapıyorum ayrıntılı olarak , onun dışında zaten bı rutinim var
11 Yorumla- 5 ay
Çok iyi
5 ayMerhaba #gadasi hergun düzenli olarak ayak tabanından kafama kadar bakım yapıyorum günlük yanim
11 Yorumla- 5 ay
Pamuk gibi tenin vardır o halde
Gizli Üye(25-29)5 ayYem içme fenomenişiniz ama sorularınızın çoğu kadınlar üzerine?
11 Yorumla- 5 ay
Sadece yeme içme fenomeni değilim akıllım
5 ayÖyle bir rutinim yok vaktim de yok
11 Yorumla- 5 ay
Nasılsa olacak
Peeling haftada 1, nemlendirme ise her gün
11 Yorumla- 5 ay
Harika
Haftada bir 1 veya 2 defa yapıyorum :)
11 Yorumla- 5 ay
Harika 🙃
5 ayNemlendirme her gün, peeling haftada bir