Bu maskeden memnun musunuz yorumlarınız nedir? Siyah noktalar için hangisini öneriyorsunuz (şu an yüzümde bu var)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu maskeden memnun musunuz yorumlarınız nedir? Siyah noktalar için hangisini öneriyorsunuz (şu an yüzümde bu var)
Bu marka iyi ürünler sunuyor. Ürün içerikleri yapay değil de daha orijinal oluyor bu yüzden etkisi çok uzun kullanımdan sonra oluyor bir de sürekli bedeni böyle doğal içeriklere alıştırmak gerekli ki etki çabuk olsun. Şimdi kadınlar yüzüne bilmem ne sürdükten sonra birden buna geçerse etkisini pek görmez)) Bir de yüz tipine ve probleme uygun ürün seçilmesi gerek. Ben bur ara bu markanın ürünlerini kullandım hatta doğal içerikli diye şampuanı da kullandım ama çabuk etkisi olmadığı için bıraktım)) kendi bedenime uygun marka "Eveline" çok harika marka, yani benim derime uyumlu, etkisini çabuk alıyorum. Ama bence en önemli konu hangi ürünü hangi zamanda hangi sırayla hangi problemde kullanmayı bilmek
Kremlere boş para vermek yerine cikt bakımına gitmek daha mantıklı geliyor.
Hangisini öneriyorsunuz
vakumla çıkartan aletler haricinde ciltte biriken sebumu çıkartamazsın... aynı diş ipi gibi. 3 ayda 31 cm 3 değil 4 değil 5 kremde bizden reklamı gibi. Krem bir işe yaramaz nemlendirici harici tüm kremler çöptür. Kapitalizmin kadınları dolaylı yoldan erkekleri silkme yöntemleridir.
Canım, eğer cildin karma ya da yağlıysa bu tip kömür içerikli maskeler gerçekten siyah noktaları görünüm olarak azaltmada güzel destek oluyor 🖤✨ İçindeki kömür fazla yağı çekmeye, asit içerik ise gözenekleri arındırmaya yardımcı olur. Anında pürüzsüzlük hissi verir ama tamamen yok etmesini beklememek lazım.
Ben siyah nokta için haftada 1 arındırıcı kil ya da kömür maskesi, haftada 1 de gözenek temizleyici salisilik asit içeren ürün kullanmanı öneririm 💆🏻♀️ Cildi çok kurutmadan düzenli kullanım önemli. Cildin hassas mı bu arada?
Cevap
4Cevap
harika ama pahalı bi marka o yüzden the puredt kullanıyorum ben cidden o da aşırı iyi uygun fiyata göre baya baya iyi
Kullanıyorum da yani etkisini pek gördüğüm söylenmez
Bende öyle 😅😅 son kez deniyorum
Bu markayı kullanmadım ama genel olarak kil maskesi iyidir
Hiçbiri tam etki yapmıyor ki sıkman gerek durup dururken çıkmayacağına göre siyah noktalar sadece gözenekleri sıkılaştırır daha fazla siyah nokta çıkmasın diye
Hiç kullanmadım bilmiyorum bir şey diyemem
Bu markanın ürünleri iyidir ya
Kullandım. Yaramıyor
Bır fıkrım yok
Hayırrr
Evet güzel
denemedim hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?