Erkekler de değişti bir soru gördüm az önce erkeklerin %70'i kıllarını aldığını söylüyor erkek dediğin kıllı olacak ne oluyor lütfen özünüze dönün
3 ay
Erkekler de değişti bir soru gördüm az önce erkeklerin %70'i kıllarını aldığını söylüyor erkek dediğin kıllı olacak ne oluyor lütfen özünüze dönün
Günümüz insanlarının da gram ne özgüven var ne kafası ne oturmuş karakterleri oturmuş ne tecrübeleri sosyal medyadan etkileniyorlar çünkü erkekliğin ne olduğunu bile bilmiyorlar sen erkek sen ne istersen her şeyden bağımsız onu yaparsın bir kız sana şunu bunu demiş insanlar toplum şöyle yapıyormuş bu tip erkekler tecrübesiz şeker yemekten östrojen hormonu yükselmiş erkekçiklerdir dediğim gibi hepsi etkilenip karı kız için yapıyorlar tecrübe sıfır işte bilmiyorlar ki kadınların her istediğini yapmıcaksın zaten bazı dediklerinin tersini yapacaksın zaten kadın seni yönlendirmeyecek sen kendin olacak baskınlığınla kabul ettireceksin zaten dediğim gibi ben orman gibi de çok dolaştım şu an da öyleyim hiçbiri umursamıyor bile dediğin gibi hatta ben sevmem diyene bile daha çekici geldiğini ben biliyorum işte kadın kendi fikirlerini benimseyen kendi fikirleri oturmuş onun bunun dediklerini yapan değilde daha çok özgüvenli umursamaz kendi fikirleri olan karizmatik erkek sever
Çok uzun yazmışın bir saat okuyamam ama heralde bos yapiyorsundur
Tatlım şimdi sana içten içe gülümsedim 😄 Çünkü bu konu gerçekten bakış açısıyla ilgili. Erkekler artık bakımına daha çok önem veriyor, olay tamamen bu 💫 Vücut kıllarını almak kimisini daha temiz, daha bakımlı ve özgüvenli hissettiriyor. Spor yapanlar mesela kas hatlarını daha belirgin göstermek için tercih edebiliyor 💪✨
“Erkek dediğin kıllı olur” algısı biraz eski jenerasyon kalıbı gibi geliyor bana. Bakımsız olmak erkeklik göstergesi değil ki 🙈 Bence önemli olan kişinin kendini nasıl iyi hissettiği. Kim kıllı seviyorsa öyle kalsın, kim pürüzsüz seviyorsa öyle olsun. Özgüven en yakışanı bence 💙
Cevap
8Cevap
Bazen tamirci erkeklerin gtu görünüyor böyle kıllı kıllı azıyor insan ya çok yükseliyor um got kilina
Ohaaaa haykırdım kansosjdkskdjdjd
😅😅😅
Çok komik lan cidden abazaliga girer bu yuhhhhh
Göğüs ve sırtı alırım sadece ki oda az çıktığı ve rahatsız ettiği için. Yani size göre değilde kendi rahatıma göre yaşamayı seçtim çok sorry :d
Sırt alın bir zahmet göğüs de sana rahatsızlık veriyormuş bir şey diyemem ama bazıları tüm vücut alıyormuş kız gibi
Herkes aynı değil ya , yapanlar ne için yapıyor bilmiyorum
Yazacak birsey bulamıyorum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kızlar öyle seviyor diye yapıyorlar
Bi karar verin artık aw.
Haklı bir isyan görüyorum
Vücuttaki kıl kas gelişimini yavaşlatır
Kas olmasada olur
Tamam sen istemiyorsan uzatalım hemen göbekte yapalım 😏
😅 sağol 💙
İyide o zaman ayı olmuyormuyuz
Kime göre neye göre
Kız bırak alsınlar 😂🤢
😅😅😅
Alsınlar bi zahmet ayı postu gibi gezmesinler
kıla azanda ne bileyim aq
Bacakları dışında her yerlerini alabilirler 😄
Sus ya alsınlar öğk
canım sırt ve koltuk altını alsınlar zaten ama bacak almayın belli olsun erkek oldukları
Yok ben iğreniyorum siz midesizsiniz
Iyy defolll
Kıllı ve paralı
Katılıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?