Uzun boy iticiliği diye bir şey var peki bunu dengelemenin yolu var mı?

Boyum 1.75/58 öncelikle bu boyda kız mı olur falan demeyin evet oluyor olmuş işte napabilirim. Boyum uzun olduğu için hayatım boyunca hep zorbalandım. Hatta bazı kızlar benimle arkadaşlık yapmak istemiyorlar pek, açık açık söylemeseler de yanlarında bu kadar uzun boylu bir kız olması doğal olarak rahatsızlık veriyor. Bazen hiç topuklu giyemeyeceksin erkekler kısa seviyor vs diyorlar.

Bilmiyorum bazen kendimi çok mutsuz hissediyorum. Geçenlerde bir kere daha buna benzer bir şey yazmıştım buraya. Neden buraya yazıyorsun falan demeyin dertleşecek kimsem yok. Kötü biri değilim kimseye bir kötülüğüm dokunmaz çirkin miyim bilmiyorum ama güzel de değilim. Çocukluğumda bile ne kadar zorbalandığımı bi ben bi de Allah bilir sadece. Sporla falan fiziğimi düzeltsem o zaman nasıl olur sizce? Şu an da çok narin naif görünüyorsun falan diyorlar. Kilo alıp daha etli bir şey olsam durum farklılaşır mı sizce

Güncellemeler
3 ay
Örneğin bir ortama giriyorsun bir hastaneye bir yere gidiyorsun kadın erkek full odak sana bakıyor. O kadar rahatsız edici ki tamam anladım uzun boyluyum ama napiyim yani öküzün trene baktığı gibi uzun uzun bakmanın ne anlamı var
Uzun boy iticiliği diye bir şey var peki bunu dengelemenin yolu var mı?