Eski goth/metal tarzımı bırakınca kendimi silik ve sevgisiz hissetmem normal mi, doğal halimle öz güvenimi nasıl geri kazanırım?

Arkadaşlar kendimi bildim bileli psikolojik sorunlarla uğraşıyorum. 21-22 yaşına kdr çok özgüvensizdim tipimden tutun her şeyime kdr dalga geçildi internette linç yediğim oldu. Halbuki güzel biriyim sadece burun sorundu Burnumu yaptırdım (harbiden kötüydü ama) hâlâ çirkin hissediyorum.2-3 sene belli bi marjinal tarzda geziyordum. İntte falan ünlü olmuştum. Çok cıvık sevecen ama pek de mesafeli duramayan birine dönüşmüştüm. Sonra birine tutuldum o kişi sıradandı tarz olarak ilişkideyken normal birine çevrildim rahatladım da böyle de seviliyormuşum dedim ama o kişiden sonra eski tarzım eski ünüm her şeyim gitti. İhanetlere uğradım ve bi anda yalnız birine dönüştüm.

Şu an doğal hâlim tarz marz yok. Ama kendimi inanılmaz özgüvensiz hissediyorum ya eskisine göre daha softum. Saçlarımı kakülden uzattım ve siyaha boyamıyorum kendi renkleri küllü kahveli bisi (böyle daha yumuşak oluyolarlar bir de kendi rengi güzel parlıyor.) İg'de sürekli paylaşım yapardım çok takipçim vardı artık hiçbiri yok. Tanıdıklarım ekli ve çoğu şeyi kaldırdım eskisi kdr dikkat çekici biri değilim. Böyle olunca çoğu kişi konuşmayı bıraktı demek ki tipim yüzündenmiş dedim. 25 olucam yakında bu hâlimle silik hissediyorum özgüvenli olmak için illa bi tarza (goth/metal) mi ihtiyacım var ya? Bunu nasıl düzeltebilirim. Yeni biriyle tanışmak korkunç geliyor. Sanki o eski tarzım olmadan ben yokmuşum gibi illa var olmam için marjinal tarz ve de açık giyinmek istemiyorum? Böyle de silik hissediyorum normal kız olmak istiyorum artık adam gibi sevilmek istiyorum bu şekilde kimse bana bakmaz gibi geliyor bazen halbuki aynı kişiyim. Eskisi gibi goth metal olmak istemiyorum. Bu durumu nasıl düzelteceğim aranızda böyle yaşayanlar var mı? Sanki doğal hâlimi sevmiyorum da bi tarzın arkasına sığınıyormuşum gibi geliyor bana.25 olucam bi de böyle şeylerle uğraşmaktan geleceğimi kuramaz oldum. Benim gibi normal arklarım var çok iyiler ve özgüvenliler ben neden böyle hissediyorum bıktım cidden ya

Güncellemeler
3 ay
Terk edildim bu arada ona gore yorumlayin ncbcjjf
Eski goth/metal tarzımı bırakınca kendimi silik ve sevgisiz hissetmem normal mi, doğal halimle öz güvenimi nasıl geri kazanırım?