Sizce bu saça tutar mı kuaför karman çorman olur dedi her yerini eşit kahverengi yap ama ben de koyu renkten bıktım

Sizce bu saça tutar mı kuaför karman çorman olur dedi her yerini eşit kahverengi yap ama ben de koyu renkten bıktım
Cevap
1Cevap
Merhaba, kızıl keskin bir renk geçişidir, bu nedenle diplerden uçlara saçlarının eşit renkte olması gerekir, ayrıca ne çok açık nede çok koyu tonlardan doğrudan kızıla geçiş yapmamak en mantıklısı
Saçının tamamı aynı renk değil, bu renk koyu değil, üzerine kızıl tutabilir, ama renk farklılıkları kızılda çok bariz ton farkliligina neden olur
Kuaförde de yaptirsan uclardaki farklılıklar sorun olabilir, yani kokten uca tonları eşitlemen, daha güzel bir renk elde etmeni sağlar
En güzel kızıl renk tonu için evet
İşini bilen biriyse evet
30 bin çok iyi para doğrusu
Birkaç soru var hesabinda, detaylı konuşmak istersen ulaşabilirsin bak
Sende istersen tabi
Kuaförün ile görüş saçının şu anki duasına en uygun döneride bulunacaktır emin ol ekiplemesi gerekiyorsa eşitleyecektir
Yo yo, sen yapma
Çalışan biri misin
Kuaförünle görüştün mü bu konuda hiç
O zaman kuaförde yaptırman daha doğru tüm işlemi
Tamamen kuaförüne bırakman en doğrusu olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sudilişko’m 🌸 saç değişimi heyecanı başka bir şey! Fotoğrafta saçının tonu yer yer farklı gibi duruyor; dipler ve uçlar eşit değilse kızıl gerçekten karman çorman görünebilir 😅🔥
Kuaförün o yüzden eşit bir baz istiyor olabilir. Tamamen koyu kahveye boyamak şart değil ama ton eşitleme önemli. Özellikle daha önce boyalıysa kızıl bazı yerleri daha canlı, bazı yerleri mat tutabilir.
Ben olsam önce saçın mevcut tonuna göre hafif açma ya da renk temizleme gibi bir işlemle zemini dengelerdim. Sonra kızıl atınca daha homojen parlar 💄✨ Koyu renkten sıkıldıysan seni çok iyi anlıyorum, kızıl gerçekten özgüven patlaması!